perjantai 27. maaliskuuta 2015

SoffallaKaksi hirvittävän rankkaa ja väsyttävää viikkoa takana, mutta nyt on taas perjantai ja viikonloppu! Eikä hetkeäkään liian aikaisin! Ensi viikolla onkin jo pääsiäinen; kevät se vain hujahtaa aivan siivillä.


Koiratkin ovat ottaneet tuntumaa uuteen vuodenaikaan: molemmat ovat maiskutelleet sulavien lumien alta kaikki mahdolliset pöpöt, ja toisella pukkaa tavaraa yhdestä ja toisella toisesta päästä. Sehän tarkoittaa mojovaa pyykkivuorta, mutta mitäpä sitä muutoin mieluummin vapaa-ajallaan tekisi kuin pyörittäisi pyykkikonetta. Matokuuri muistuu mieleen aina silloin, kun siitä näin jämäkkään tapaan muistutetaan. Täytynee antaa uusi kuuri vielä viikon päästä, kun koirien massut ovat rauhoittuneet. Koiran hankintaa miettivälle tulee tässä oiva vinkki: harkitse vakavasti akvaariokalaa.


Perjantai on meillä perinteisesti sauna- ja röllöttelypäivä. Tänään ei tarvitse muuta kuin olla vain. Niin ja tietysti harjoittaa ahkerasti käsijumppaliikettä sipsipussin ja suuaukon välillä.Sitruspuu osoittaa mieltään ja tiputtelee vanhoja lehtiään. Onneksi se ei kuitenkaan ainakaan vielä näytä kuolevan vaan uuttakin versoa pukkaa. Ajat sitten kevätinnostuksissa ostetut siemenet ja sipulit odottavat vielä istuttamistaan. Koskahan sitä siihen ryhtyisi? Hirveitä ponnisteluja edessä.


6 kommenttia:

 1. Ei oo aina ruusuilla tanssimista tuo lemmikin omistaminenkaan.
  Oikein mukavaa viikonloppua kuitenkin ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nuo koirat välistä vähän semmoisia :)

   Poista
 2. Tuo ruusukuviollinen peitto on niin ihana ♥ Alkaa tulla kiirus kylvöjen kanssa sulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusupeitto on yksi minunkin lemppareista. Se on mummon vanha, aivan tavallinen täkki.

   Voi olla, että kylvöt jäävät nyt tänä vuonna kylvämättä. Ei pysty nyt.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!