keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Koti-iltaOmpelumylläkkä on ottanut vallan olohuoneesta, mutta onneksi ehdin napsia muutaman kuvan ennen suurta tuhoa. Päivät ovat ihanan valoisia, ja aurinkoa riittää alkuiltaan saakka, mutta vielä tulee niin pimeä, että voi poltella kynttilöitä. Projektimme "kaikki rumat kynttilät loppuun"  jatkuu vielä hetken aikaa.

Kukkamekko valmistui tänään, mutten raaski vielä keräillä ompeluvermeitä paikoilleen. Uudet kirppiskankaat kutkuttelevat siihen malliin, että nyt olisi taas hyvälle kaavalle käyttöä. Mitäköhän sitä ompelisi seuraavaksi?


8 kommenttia:

 1. Teillä on kaunis koti! Ja aivan ihanan värinen shaali sohvannojalla <3
  Laitahan mekko päälle ja esittele meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo viltti on äidin värjäämä ja kutoma. Siitä on ainakin täällä paremmin kuvia: http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2014/01/varikas-villapeitto.html

   Tykkäisin pitää sitä noin levällään sängynpeitteenä, mutta koirien kynnet tekevät siihen niin herkästi silmukanvetoja, ettei kannata.

   Yritettiin tänään ottaa mekosta kuvia päällä, mutta näytin niin punkerolta ja muutenkin typerältä, että pakko oli jättää kuvaaminen sikseen. Syytän tästä kuvaajaa. Mutta kyllä se vielä joskus onnistuu.

   Poista
 2. Teidän koti näyttää niin kotoisalta. Voisin köllötellä tuossa teidän sohvalla ja silmäillä ympärilleni tuntien ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sohva onkin meillä kovalla makoilulla :)

   Poista
 3. Aivan valtavan ihania juttuja täällä taas blogi pullollaan! Mukavaa kun sielläkin on ompelukone suristellut, kuten täälläkin! :) Sun projektit ovat huomattavasti haasteellisempia kuin minun, mutta minä ompelinkin ekan kerran yläasteen jälkeen vasta vuosi sitten :) Ompelu on uusin villitykseni <3 Hamstraan hauskoja kankaita :) Jonkin verran teen itsellenikin vaatteita, vaikkapa karkkitunikan tai lintupaidan tai hakaneulaleggarit. Muotibloggaajaa ei taitaisi minustakaan ihan tulla ;) Sulla on muuten tosi legendaarisen näköinen saumuri, wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkö täällä! Mie katoinki sinun ompelusta, ja olihan se aivan ihana!

   Mullakin menee nämä innostukset aina sykleittäin: syksyllä sahailin into piukalla vaneria, eikä ompeluhommat vähempää voineet kiinnostaa. Edellisen kerran taisin ommella puoli vuotta sitten, ja nyt ei mikään muu innostakaan.

   Saumuri on mulle melko uusi, ehkä vuoden vanha. Ostin sen Torin kautta. Ajattelin, että ostan mielummin vanhan ja varman pelin kuin uuden ja himpulan. Ainakin toistaiseksi tuo ikivanha saumuri on ollut aivan unelma :)

   Poista
 4. Näin keväällä onkin hyvä aika toteuttaa kaikkien "rumien kynttilöiden loppuun polttaminen" niin on sitten hyvä syy ostaa syksyllä uusia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, vanhat kynttilät pois uuden kauden tieltä! Syksyllä on sitten mukava fiilistellä uusilla kynttilöillä :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!