sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Valoisaa
Jos postailee viikon välein, voi joka postaus kätevästi käsitellä viikkosiivousta. Kuluva viikko on hujahtanut ohi hirveällä vauhdilla, ja taas on viikkosiivouksen aika. Siivouspäivä on sellainen viikon nollauskohta; siitä alkaa taas uusi, entistä parempi elämä.


Helmikuun alussa kevättalven aurinko paistaa kirkkaana. Tämä on melkeinpä vuoden parasta aikaa. Kesällä on sateista, pilvistä ja liian kylmää, mutta saapuva kevät ei koskaan petä odotuksia. Joka päivä on pikkuisen edellistä valoisampaa.


Matot ovat olleet talviteloilla jo viikkoja. On paljon helpompaa imuroida ja mopata, kun ei tarvitse puljata mattojen kanssa.


Aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille! Nyt olisi hyvä päivä mennä vaikka hiihtämään!


10 kommenttia:

 1. Tänään on ollut ihana huomata mitä auringonpaiste saa aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas sateista, liukasta, tuulista ja surkeaa, mutta kylläpä ne muutamat aurinkoiset päivät olivatkin ihania! Toisaalta sulaapahan nyt kaikki parvekkeelle satanut lumi, eikä turhaan tarvi huhkia lumitöitä.

   Poista
 2. Onpa kaunis lattia! Tykkään myös ku on yhtenäinen huoneesta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen on kyllä melkoisen armoton lattiaväri, mutta on se silti mukavan valoisa. Ja tekee ihmeitä tilantunnulle, kun kaikki lattiat ovat samaa sarjaa. Ennen näitä laminaatteja täällä oli joka huoneessa eriparimuovimatto. No makuuhuoneessa oli ruma eriparilaminaatti.

   Poista
 3. Oon kokeillut matottomuutta mutta meidän lattiamateriaali ei ole noin kaunis kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matot on mukavan kotoisat ja pehmeät, mutta on niistä vaivaa. Räsymattoja on aika vaikea imuroida, ja ne on paljon helpompi käydä pihalla tamppaamassa. Joka viikkosiivouksessa ne siis täytyy raahata ulos.

   Poista
 4. Ihana kevät ja ihana valo!

  Meilläkin on kamala lattia, mutta kukaan ei jaksa joka viikko (lue joka päivä) tomuttaa mattoja kun ne on täynnä koirankarvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirista tulee kyllä yllättävän paljon sotkua. Parin päivän välein pitäisi jaksaa imuroida, mutta ei meillä ainakaan kukaan jaksa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!