tiistai 13. tammikuuta 2015

Uutta ilmettäNyt on uusi banneri ja vähän muutenkin blogin ilmettä ronklattu. Blogger rupesi ryttyilemään, ja pari juttua meni vielä miten sattuu: yläbannereiden järjestystä ei pysty vaihtamaan, joten poistin mainosbannerin väliaikaisesti. Samoin olisin halunnut poistaa valokuvien reunukset, mutta jostain syystä koodin lisääminen ei onnistu. Huippurasittavaa!

Sellainen on nyt tämä banneri! Siinä on kaikki mukavat asiat yhdessä kuvassa: on Elmo, on Kekkonen, on kahvimuki. Lehtisaha jäi nyt puuttumaan, ja siitä jo huomautettiinkin. Mutta ehkä ensi banneriin sitten!


Miltä näyttää tämä ilme?

19 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs! Mua vähän häiritsee omassa bannerissa että se on niin vaalea. En vaan osaa itse tehdä sille mitään joten tyydyn siihen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneriasiat on vaikeita asioita, niin kuin kaikki tietokoneisiin liittyvä rämplääminen :P Enhän mie ite tuota banneria tehny: mies sen tuunaili :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen sivupohjakin tekee ihmeitä :)

   Poista
 3. Tosi kivan ja pirtsakan näköinen :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutin nyt tätä pohjamallia, ja vaikka ensin oli oikukkaita ongelmia, yksi vanha ongelma poistui. Sain nyt tuon tykkäysnapin postauksen perään! Sitä voi sitten naputella joko hymynaamaksi tai surunaamaksi siitä riippuen, millä mielellä milloinkin on :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :)

  -Karita-
  http://matamikoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaihtelu vain virkistää! Edellinen banneri oli 2013 jouluksi tehty, ja oli tarkoitus uusia se keväällä tai kesällä 2014 raikkaammaksi. Mutta sitten tulikin jo syksy ja ajattelin, että nythän on sopivasti vähän tummempaa talveksi!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Onpa sulla houkutteleva blogin nimi! Ja aivan ihania kirppislöytöjä!

   Poista
  2. Kiitos, kiva kuulla! Varsinkin viimeaikaisista löydöistä Finelin Tattikulho saa edelleen sydämen tykyttämään.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Se on totta: oli aihe mikä hyvänsä, Kekkonen kruunaa sen :) Oikeasti tuo taulu kuuluu keittiön vitriinin päälle, jossa se pitää meille jöötä. Nyt kun kuvailin olohuoneessa, nostin Kekkosen väliaikaisesti olohuoneen pöydälle. Se osaa pitää sielläkin jöötä! On se monipuolinen taulu!

   Poista
 7. Näyttää tosi hyvältä! Mie tekisin omaan blogiinkin uuden mutta kun mie en osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En miekään osaa, mutta onneksi on joku toinen, joka osaa :) Mutta kuvakollaasit bannerissa on hirveän kivoja, ja kollaaseja varten on hyvin yksinkertaisia ohjelmia netissä! Jos joutuisin itse tekemään bannerin, tekisin kuvakollaasin :)

   Poista
 8. Todella hieno. Minun pittää oottaa aina, että pojat tulevat käyhmän ja tekevät sitten . Miehelä on peukalo keskelä kämmentä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mutta onhan se näppärä, että on pojat, jotka tulee tekemään! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!