maanantai 12. tammikuuta 2015

SommitteluaVanha banneri alkaa olla aikansa elänyt, ja on aika raikastaa bloginkin ulkoista ilmettä. Sommittelin soffalle värikkäitä, meidän kotia ja tätä blogia kuvaavia juttuja ja räpsyttelin muutamia kuvia. Ikkunaa vasten kuvaaminen on tooooosi vaikeaa, eikä se ikinä onnistu, mutta ehkäpä jälkikäsittely tekee ihmeitä!


Uuteen banneriin on tulossa joka kodin perusasioita, kuten farkuista ommeltu koiratyyny, villasukat, Grapponia-maljakko sekä tulppaanit, Surumieliset Pieliset, Elmo ja Urho Kekkonen. Ei kai mitään oleellisen tärkeää ole päässyt unohtumaan?


Kahvimuki on tietenkin tyhjä, mutta saan silti vilunväristyksiä kuvasta, jossa muki lekottelee läppärin päällä. No, samapa tuo: läppäri on muutenkin susisurkea, enkä minä sitä ikinä edes käytä. Mielikuvituskahvi kaatukoot aivan rauhassa onnettoman koneen päälle.


Äh, se maljakko jäikin näköjään Kekkosen taakse.


Katsotaan, mitä tästä sommitelmasta saadaan aikaan vai saadaanko mitään!


12 kommenttia:

 1. Alimmainen kuva on hauska kun koirakin on halunnut kuvaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat haluaa aina kuvaan, paitsi sillon, kun itse haluaa ottaa koirasta kuvan. Pitäis olla luontodokumentaristi, että sais koirasta kunnon kuvat.

   Poista
 2. Ennenku juttua kokonaan luin, vilkaisin vaa kuvia ja katoin että jasso Kekkosenko se on ottanu kahvikaveriks 😂 teksti selventikin miksi Kekkonen loikoilee sohvalla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekkonen mulla on aina kahviseurana. Me jutellaan henkeviä. "Hei muistatko, kun minä synnyin? Sinä kohtapuoliin sitten kuolit." "Joo, hei muistan!"

   Poista
 3. Kertakaikkisen ihana kuva. Että ihan varmasti tulee ihana banneri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin vielä uusia, valoisampia kuvia :) Mies tuolla banneria tuhertaa ja valittaa kuvanlaadusta. Onko se nyt niin vaikeaa vähän jälkikäsitellä kuvia, että tulee kiva.

   Poista
 4. Mutta missä on lehtisaha, sekin olisi kuvaan kuulunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi! Se kyllä unohtu! Ehkä sen voi jostakin valmistajan sivuilta kopioida ja leikata valmiin bannerin päälle.

   Poista
 5. Aivan ihana toi sun uusi banneri:) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ehdit ennen kuin mainitsin koko asiasta! :) Kiitokset kehuista!

   Poista
 6. Hei, ihan mieletön banneri!! :) Kylläpä kuule raikasti täällä ilmettä ja saa varmasti jokaiselle hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Valkoinen sivupohja tuntuu oikein kivalta pitkästä aikaa! Vai onkohan minulla koskaan ollut valkoista pohjaa?

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!