sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Pst! Vinkki oululaisille kirppistelijöilleKirpparikeijun mainostoimisto tiedottaa: ihan huikean hieno rautasänky bongattu!


Kävin eilen kaupungilla asioilla ja kiersin samalla keskustan vanhantavaranliikkeet uusi Stromboli mielessäni. Pikku-Liinussa oli myynnissä musta, rautainen, armeijan vanha kerrossänky (95 e). Harkitsin tätä meille, mutta on se kyllä liian kapea kolmosluokkalaisen nukuttavaksi. Mutta joku toinen, jolla on tähän sänkyyn mahtuvia nukkujia: onko vähän aarre!

Niin herkku! Hirveän harmillista, että sisustusharrastustani rajoittavat sellaiset ulkoiset tekijät kuin tila, tarve ja budjetti. Minun pitäisi ehdottomasti saada sisustaa vapaammin. Esimerkiksi tälle rautasängylle olisi  niin mukava loihtia värikäs, satumainen, huvikumpumainen ympäristö.


Byhyy kerrostalo, rajalliset neliöt ja rajoittunut elämä.

12 kommenttia:

 1. Pikku-Liinu on ihana liike, varsinkin valaisin valikoima siellä on aivan mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Nettisivut ovat aika huonot, mutta jos paikan päällä käy niin voi tehdä monenlaisia löytöjä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Me tarvittais enää ylimääräinen huone ja kaksoslapset, noin 4-5-vuotiaat, että voisin ostaa tämän sängyn. Niin läheltä liippasi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö ole! Ja ajattele miten hieno, kun sen petaa oikein värikkäästi! Teki niiiiin kovasti mieli kiikuttaa tuo kotiin, mutta on se 9-vuotiaalle liian kapea. Ja varmasti tuohon pitäisi teettää patjat, kun on niin oudot mitat.

   Poista
 4. Oijoi, aivan mahtava! Meille on vasta parin vuoden päästä tulossa kerrossängyn tarvetta, harmi että siihen asti nämä samaiset rajoitukset estää minunkin sisustustoimintaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sinuna mie oisin jo kuule hakenu tuon! Pari vuotta menee nopeasti! Sitten sulla harmittaa! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö! Itehän en tietenkään voisi kuvitellakaan nukkuvani 63-senttisellä patjalla, mutta joku mukula vois ihan hyvin. Tai vierassängyksi? Onko liian kapea?

   Poista
 6. Taas teksti, joka oli ihan kuin minun kirjoittamani! Todellakin harmillista, kun tekee jonkun mahtavan löydön ja sitten huomaa, ettei ole tarvetta, tilaa eikä oikeastaan rahaakaan kyseiseen hankintaan. Sitten sitä miettii, että miksei omaa elämää voisi muovata niin, että tämä löytö olisi juuri nyt ehdottoman tarpeellinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minulta ei puutu enää kuin 5-6-huoneinen rintamamiestalo, niin tämäkin sänky olisi ollut aivan passeli! Olin jo ehtinyt unohtaa koko kerrossängyn. Täytyy sanoa, että on se vain hieno. Ja ihan hyvä, etten silti ostanut, kun se on niin pieni ja epäsopiva. Kyynel kuitenkin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!