keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kuvakisa! Paljasta oma kyseenalainen aarteesiOlisiko se pitkästä, pitkästä aikaa kuvakisan vuoro! Edelliskerralla joskus reilu vuosi takaperin esiteltiin parhaita kirppislöytöjä. Nyt etsitään kyseenalaisia aarteita.


Tehtävänä on paljastaa jokin omasta kodista löytyvä, vuosi toisensa jälkeen perässä seuraava tavara, johon ei todellakaan törmää sisustuslehtien sivuilla eikä oikein missään muuallakaan järkevässä paikassa. Ehkä se oli lahja vihamieheltä? Huumoripläjäys kavereilta? 


Kerro omasta aarteestasi ja lähetä siitä kuva sähköpostiini (kirpparikeiju @ hotmail.com). Kisan päätteeksi julkaisen kuvat ja tarinat: sitten käymme tiukkaan taistoon ja kilpailemme kummallisimman vempeleen mittelöstä. Kisan voittaja saa ainakin kyseenalaista kunniaa ja ehkäpä jotakin vähän kivempaakin.


Minä voin aloittaa. Asetan riman korkealle heti alkuunsa, jotta kisasta tulisi mahdollisimman kovatasoinen. Meidän kotimme kummallisuus on muovinen, kalju, pöntöllä istuva, kakkaava mies, joka toimii pattereilla. Kun ukkelille taputtaa, alkaa tapahtua. Alla oleva video demonstroi parhaiten, miten tapahtumakulku etenee.


Tämä upea aarre ei ole minun omaisuuttani: se tuli yhteiseen kotiimme miehen mukana alun vastusteluista huolimatta. Kakkaava mies pitää majaa arvolleen sopivasti huussissa, lääkekaapin päällä, josta se tarkkailee valtakuntansa tapahtumia.


Näin liikuttavasti itse omistaja aarteestaan runoilee:


"Kakkaava mies, eli Paskova Pedro on pala villiä ja vapaata nuoruutta. Häivähdys kultaisilta Kuopion opiskeluajoilta. Se on mauton (se on ollut sitä aina) ja muovinen, mutta camp-arvossaan komea esine. Ei se mitenkään erityisen rakas tai vaalittava kapine ole, toisinaan sitä esitellään kavereille ja lapsille, jotka osaavat arvostaa tämänkaltaisia värkkejä. Edellisestä kerrasta taitaa olla jo reipas vuosi, muistaakseni tupareissa viimeksi rallatettiin hallelujaa ja lujaa.


Eikös sisustusfilosofien kultainen sääntö ole rikkoa täydellistä harmoniaa jollain kokonaisuuteen täydellisesti kuulumattomalla? PP passaa siihen hommaan hienosti. Esineissä tunnearvo on usein maallista mittaria suurempi. Tästä muoviläjästä sitä löytyy, vaikkakaan en todellakaan sitä joka aamu palvo aamutoimille ryömiessäni. Historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta, Pedro on osa kokonaisuutta."


Koetapa päihittää! Osallistumisaikaa on tammikuun loppuun, joten ei muuta kuin kaappeja koluamaan.


20 kommenttia:

 1. :D Eihän tämän parempaa voi olla kellään uskomaton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä lannistua! Olen aivan varma, että moneltakin ihmiseltä löytyy tosi karseita juttuja kotoaan. Ne eivät ehkä päästele pieruääniä, ja siinä mielessä ovat tietysti alakynnessä, mutta karseita juttuja yhtä kaikki!

   Poista
 2. Nyt lähtee päivä hyvin käyntiin, kiitos aamun ensimmäisistä naurun tyrskähdyksistä.
  P.S. Jokainen toivoo samanlaisia fiiliksiä pöntöllä istuessaan :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ainakin PP:llä on mukava ja miellyttävä elämä. PP kiittää kehuista ja lähettää sinulle terveisiä!

   Poista
 3. :D tuota Pedroa on kyllä vaikea päihittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt niin ylivoimainen ole! Joku iso pahkapöytä päihittää Pedron mennen tullen!

   Poista
 4. :D Ihan uskomaton! Voiko tätä kukaan ylittää?! Kiva kisa, en vaan tiedä onko meillä oikein sopivia ehdokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kysyy tuota samaa, mutta minä olen vahvasti sitä mieltä, että kyllä voi! Varmasti teiltäkin jotakin löytyy! Ole tarkkana!

   Poista
 5. Hah, ihan huippu! :D Rima on kyllä nyt jo todella kova.. Hhmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rima on korkealla, mutta kyllä te siihen pystytte! Nyt vain omia löytöjä lähettämään!

   Poista
 6. Hei, arvostan! Pieruhuumori on aina paikallaan! Ei taida meidän huushollista löytyä yhtä kovaa ehdokasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kommentoi tätä pieruasiaa, mutta Pedro lähettää sellaisia terveisiä, että pieruhuumori on parasta.

   Kai teillä nyt sentään joku möhkäle on jossakin nurkassa? Pakkohan niin on olla!

   Poista
 7. Voihan Pedro! :D :D Tää on hauska kisa, pitääpäs miettiä löytyisikö meiltä mitään kilpailijaa tälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Pedro lasketaan mukaan, nyt on kolme tiukkaa kisaajaa! Kaksi muuta ei päästele pieruääniä, mikä on tietysti niiden ehdokkaiden tappio, mutta kilpailijoita ne ovat ääntelemättömätkin olevaiset.

   Poista
 8. Jösses, tuosta on kyllä todella vaikea pistää paremmaksi.... Mutta pitääpä katsoa, arvelisin että isännän (täälläkin näin päin) varastoista jotakin sopivaa saattaisi löytyä... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katopahan sie! Kyllä varmasti jotakin löytyy!

   Poista
 9. Noniin, osallistuttu on. Miehen aarteitahan se meiltäkin löytyi...mutta oikein itse askarreltu sellainen. Mielenkiinnolla odotan että kuinkahan kisassa sijoitutaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Kiitos osallistumisesta! Erityisen upea aarre! Ja erityiskiitos ja kumarrus vaivannäöstäsi! Tämä on ennennäkemätöntä vannoutuneisuutta kisan suhteen!

   Poista
 10. Ou, meiltä ei kyllä löydy mitään Pedron voittanutta! Aika ainutlaatuinen kapistus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sanoo näin! En usko! Varmasti ihmisten nurkista löytyy vaikka mitä hirveyksiä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!