tiistai 27. tammikuuta 2015

KukikastaTulppaani kukoistaa harmillisen lyhyen aikaa. Pikkuisen auenneena kukka on minusta parhaimmillaan, mutta heti seuraavana hetkenä koittaa nuupahdus. 


Nämä pinkki-valkoiset kukat ovat kuin suoraan Muumilaakson tarinoista. Voiko tämmöisiä olla olemassakaan? Kukat ehtivät jo nuupahtaa, mutta keräsin niiden kuivuneet terälehdet talteen. Nyt voisi vaihtaa talviset sammalkoristeet ja sen semmoiset keväisempiin ilmestyksiin.


Nyt olisi myös hyvä aika valmistautua pääsiäiseen ja sahailla koristeita, ainakin mintunvärisiä bambeja ja vaikka pupuja lisäksi. Saamattomuuskausi valtaa mieltä, ja kaikenlainen askartelu sujuu ennätyksellisen verkkaasti jos ollenkaan.


Ei mutta ei siinä muu auta! Tänään, siis viimeistään huomenna tai myöhemmin tällä viikolla minä sen teen: sahaan bambit ja skannaan pupulampun pupukuvion pienemmäksi kaavaksi. Nyt kun asia on päätetty, on se jo melkein kuin tehty.


8 kommenttia:

 1. Tsemppiä sahailuun tai sen aloittamiseen. On muuten kauniita tulppaaneja 🌷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Aloittelin eilen, mutta nyt ei sahaamisesta tullut yhtään mitään. Varmaan väärä terä tai mikä lie, repii vanerin pilalle. Rasittavaa!

   Poista
 2. Hei! Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.

  VastaaPoista
 3. Pupuja odotellessa :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein eilen muutaman pupun kokeeksi :) Täytyy vielä maalata ne ja katsoa sitten, mitä tuli tehtyä.

   Poista
 4. Kaveri neuvoi laittamaan tulppaaneille maljakkoon lunta. Se on niin kylmää että hidastaa niiden aukeamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shokkihoitoa tulppaaneille! Pitääpä kokeilla seuraavan kimpun kanssa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!