torstai 8. tammikuuta 2015

EnsimmäisetVuoden ensimmäinen tulppaanikimppu on lupa kantaa kotiin sitten, kun joulukoristeet on viety pois. Ylikasvaneet hyasintit kitkuttelevat vielä lasipurkeissaan ja yhteen kasaan kerätyt joulukoristeet odottelevat olohuoneen pöydällä, että joku keräisi ne pois ja kantaisi varastoon, mutta minun silmissäni tämä on SE hetki. Kevään odotus on alkanut. Kohta saa istutella siemeniä purkkeihin, täyttää purkeilla aurinkoiset ikkunat ja viikko toisensa jälkeen seurata, kuinka istutukset yksi toisensa jälkeen lakoavat.Huomenna onkin sitten jo perjantai! Olisiko se siivouspäivä!


8 kommenttia:

 1. Tänään mietin jo ostavani tulppaaneita kotiin, mutta sinne ne jäi vielä kauppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaaneita onneksi vielä saa vaikka kuinka monen kuukauden aikana :) Onkohan muuten tulppaanikausi aikaistunut viime vuosina? Saakohan niitä nykyään läpi vuoden? Ennen tulppaanikausi oli selkeämmin merkki keväästä.

   Poista
  2. Mun mielestä tulppaaneita ei saanut ennen kuin vasta helmikuussa.

   Poista
  3. Mullakin on sellainen mielikuva, että ne oikeasti tuli kauppoihin vasta melko myöhään. Ja pahimmilla talvipakkasilla bussipysäkeillä oli tulppaanimainoksia.

   Poista
 2. Mulla on tänään tulppaanipäivä. Menen katsomaan syöpää sairastavaa ystävää sairaalaan, ostan hänelle tulppaaneja sinne pöydälle, ja toisen puntin kotiin. Ehkä ne auttavat meitä molempia jaksamaan.

  Tulipas surullinen kommentti, vaikka tulppaanit ovat iloinen asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä viestissä on tietynlaista haikeutta. Tulppaanit on kiva vieminen ankeaan sairaalaan. Toivottavasti ystäväkin tervehtyy!

   Poista
 3. Tulppaanit tuovat mieleeni kevään! Minäkin ostin tänään itselleni tulppaaneja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oranssi kimppu meillä vielä elelee ja pärjäilee, mutta kyllä ensi viikonlopuksi täytyy ostaa jo uusi!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!