perjantai 16. tammikuuta 2015

Afrikan tähtiPojan uudet joululahjaksi saamat pussilakanat on nyt otettu käyttöön! Tykästyin tähän Afrikan tähti -kuosiin, ja aivan hyvin se näyttää sopivan pojan huoneeseen.


Tätä sarjaa näkyi olevan myös ainakin mattona ja torkkupeittona, mutta ehkä yhteen huoneeseen riittää yksi asia samasta sarjasta.


12 kommenttia:

 1. Minäkin olen näitä ihastellut, on muuten meidän lempparipelikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei itse asiassa edes ole tuota lautapelinä! Mikä on aika outoa, koska meillä on tosi paljon lautapelejä ja tykätään pelata. Ehkä tuo on kuitenkin pikkuisen nuoremmille pelaajille suunnattu. Vai muistanko nyt ihan väärin? Ehkä se on jännempi peli kuin muistan.

   Poista
 2. Ihana - ihan nostalginen fiilis - on tätä peliä pelattu !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin - mekin pelattiin tuota kovasti lapsina :)

   Poista
 3. Vitsi tohon ois kiva ommella muutama timanttinappula-tyyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa! Hyvä idea! En ensin tajunnut, mitä tarkoitit: ajattelin sellaista AmandaB-tyylistä blin bling -tyynyä ja mietin, että miten se tähän sopisi.

   Loistoidea! Ehkä rosvokin olisi aika loistava!

   Poista
 4. Tykkään!!!
  Uusi banneri on muuten tosi hieno!

  VastaaPoista
 5. onpas kyllä kivat pussilakanat, ja niinkuin totesit itsekkin ehkä samaan huoneeseen viltit, matot ym.. samasta kuosista olisi hiukan liikaa:) näin on juuri hyvä:)
  hoksasin että olen aina unohtanut laittaa nimimerkin ja olkoon se tästä lähtien sitten vaikka -T
  mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.
  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei T! Ja onnea uudelle nimimerkille! :)

   Afrikan tähdellä taitaa olla muutakin oheisrekvisiittaa. Joskus kirpparilla törmäsin sellaisiin Afrikan tähti -kuosisiin vihkoihin. Ne oli hienoja!

   Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin päin!

   Poista
 6. Mä näin noita kaupassa, ja vain vaivoin sain oltua ottamatta niitä mukaan. Ihana Afrikantähti, ja osa ihanuutta on ne mukavat muistot kun sitä lapsena pelattiin. Rubiinin tiesi siitä, että sen reunat oli eniten kuluneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli varmaan kaikki nappulat tasaisesti kuluneet, ei millään voinut arvata mitä minkäkin takaa löytyy! Näitä pussilakanoita on nyt alkanut näkyä vähän siellä ja täällä :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!