sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Vaneria ja villalankaaTämä valon määrä on vitsi! Sahailin eilen vanerista tähdet ja ehdin juuri kuvata vanerit ennen pimeän tuloa. Päätin jäädä odottamaan seuraavan päivän valoa valmiiden tähtien kuvaamiseksi, mutta mitä tämä onkaan! Yön pimeyttä jo puolilta päivin!


Tällaiset valmiista vaneritähdistä nyt sitten tuli, minusta oikein kivat. Näyttäisivät varmasti kivalta aidossa joulukuusessa.

Tänä päivänä se sitten viimein tapahtuu: pupukaappi ja muutama muu juttu kiinnitetään seinälle. Pupukaappi on jo tyhjennetty ja nostettu alas kulmarautojen kiinnittämistä varten. Ruuvit on kaivettu esiin. Iskuporakone on lainassa, valmiina työhön. Ruuvimeisseli ja ruuvinterät on asetettu pöydälle odottamaan. Tavallinen porakone on valmiustilassa.


Kaikki on siis valmiina. Haistan, että tässä on nyt käsillä kaikki mahdollisuudet jättää homma sikseen ja ruveta touhuilemaan ihan muita asioita.


8 kommenttia:

 1. Nyt mars pupukaappia kiinnittämään :D
  Tähdet ovat tosi kivan näköisiä, simppelit, mutta tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vähän isompi projekti nyt. Eilen on merkitty reikien paikat, tänään ehkä porataan.

   Poista
 2. Nise! I am going to copy that :)

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! You can also use gingerbread molds like stars or hearts the same way; just wrap yarn around them and place them in a christmas tree :)

   Poista
 3. Hienot!Kyllä sinä olet vaan näppärä tekemään kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Saha oli loisto-ostos! Niin kiva räpeltää kaikenlaista!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos vain! Vielä kun olisi oikea, aito kuusi, niin olisipa kiva ripustaa vanerisydämiä ja villalankakoristeita siihen!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!