tiistai 9. joulukuuta 2014

Pupuja postiinKävin juuri viemässä postiin kasan paketteja; pari vaneritilausta ja yhden oman lahjapaketin. Olin oikein jemmannut monta pakettia lähetettäväksi samalla kertaa, ettei tarvitsisi yhtenään postissa rampata. Meidän lähin postimme on pääposti, ja pääposti on kyllä ehdottomasti se vihonviimeisin posti, jossa ihmispolon kannattaa asioida. Aina hirveät jonot, eikä koskaan parkkipaikkoja. Oululaiset tietävät.


Suomen kielessä on paljon kuvaavia sanontoja tämäntapaisten tilanteiden varalle, koska kurimuksessa kieriskely se vain on niin mukavaa. Aivan erityisen mukavaa se on silloin, kun haluaa toiselle ihmiselle tehdä selväksi, että nyt ei hyvin mene, ja sitä vartenhan kaikki sanonnat ovatkin olemassa. Sanotaan siis, että paketteja jemmaamalla kurkotettiin kuuseen mutta kapsahdettiin katajaan: niin vain oli viiden euron supertarjous päättynyt EILEN. Kostoksi meinasin painaa postin ulko-ovella punaista, kaikkein negatiivisinta hymynaaman kuvaa siinä Kuinka palvelimme teitä tänään -nappula-automaatin kohdalla. En kehdannut, mutta mielessäni naputan sitä punaista nappia lakkaamatta. Ha! Siitäs sait, Posti. Olin ihan varma, että tarjous olisi ollut voimassa jouluun asti.


No, viiden euron postipakettitarjous on nyt menetetty mahdollisuus, ja on aika katsoa eteenpäin. Vanerisia seinälamppuja on vielä vapaana eri väreissä, ja sain jopa aikaiseksi ottaa yksittäisistä hahmoista kuvat. Muun muassa nämä puput löydät tuolta Kirpparikeijun Ankka & Vaneri -puodista.Pupukaapin kiinnitys on myös kohdannut senlaatuista vastustusta, joka on mahdoton ylittää. Vanhassa kerrostalossa osa kiviseinistä on atomipommin kestävää materiaali, johon ei kiviporakaan tehoa. Muutama sentti seinästä on ihmeellistä höttöä, johon poraamalla saa valtavan kraaterin aikaiseksi. Sen jälkeen vastassa on mitä lie terästä, jota ei niin vain poratakaan. Mitäs nyt sitten, ei voi tietää.


8 kommenttia:

 1. Bambit tuli perille ehjänä, kiitos!! :)

  VastaaPoista
 2. Puput on kyllä söpöjä ♥
  Posteissa tuntuu olevan nyt joulun alla ihan tuhottomasti porukkaa...oisit vaan painanut sitä punaista nappia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein tekisi mennä takaisin ihan vain painamaan sitä nappia. Joulun aikaan ei kannattaisi käydä postissa ollenkaan. Parempi olisi ollut lähettää joulupaketit jo marraskuussa ja hakea omansa vasta tammikuussa.

   Poista
 3. Meillä on samanlaiset "terässeinät" ja aikoinaan saatiin vinkki käyttää poraamiseen timanttiterää joka toimikin mainiosti.Tavallista terää hieman kallimpi mutta ei kuitenkaan niin hinnakas kuin miltä nimi kuulostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvittävän hyvä vinkki! Tuhannet kiitokset! Seuraavaan postaukseen kirjoitinkin jo kaapin kiinnityksestä ja laitoin vielä kuvan terästä.

   Loistava vehje!

   Poista
 4. Ärrällä ois se viiden euron tarjous vuoden loppuun asti ;)

  Ann-Marie
  mutkantakana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kiitos vinkistä! Täytyy tuota siis hyödyntää :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!