perjantai 5. joulukuuta 2014

Pojan huoneessaPöytärumban myötä vanha työpöytäni siirtyi pojan huoneeseen. Pöydälle on vielä tulossa punainen retro työvalaisin, jonka kesällä hamstrasin ullakkotalkoissa. Työvalaisimeen täytyy vaihtaa sähköt, ja vielä ennen sitä vuosikausia ullakolla lojunut lamppu tarvitsee kunnon kuurauksen. Lampun pesu ja sähköittäminen ovat taas senlaatuisia projekteja, ettei kannata henkeään kovin pidätellä.


Pöydän päällä on myös pikkuinen seinäkaappi, joka pitäisi viimeinkin saada kiinnitettyä. Mihinkähän sen kiinnittäisi? Myyrä-taulut ovat tuossa kohdin tiellä. Pitäisikö Myyrä-taulut siirtää toisaalle?

Pojalla on nyt kaksi joulukalenteria: Turtles ja Aku Ankan kuvakalenteri :)
 
Lopuksi vielä kuva sellaisille ihmisille, jotka tämänkaltaisista kuvista saavat kiksejä. Siivosin eilen kaksi pientä laatikostoa ja pojan pöydän laatikot. Kaikki sellaisia vihoviimeisiä nippelilaatikoita, joista löytyy uskomatonta sälää aivan uskomattomat määrät. Nyt on värikynät, kumit, teroittimet ja valtava määrä askartelutavaraa mieltä lämmittävässä järjestyksessä.
 

Tässä vaiheessa Martat kysyisivät: "Aiotko viettää joulusi komerossa, kun niiin komeroita puunaat". Ja minä vastaan: "Jos siitä näin paljon iloa ja riemua syntyy, niin kyllä vain!"


Minkähän kaapin tai laatikon minä tänään siivoaisin?
 

10 kommenttia:

 1. Juuriki noin! Siisteys ja järjestys on ilo :D Upeita kalusteita bongailet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ilo, mutta siivous ja järjestäminen ei ole yhtään ilo. Manu on ollut mahatautinen viime viikolla; viime yö oli ensimmäinen normaali pitkään aikaan. Meillä on kuule moppi viuhunut ja pesukone pyörinyt niin ettei koskaan kenelläkään ennen! Ja silti hirveä sotku!

   Poista
 2. Komeroiden siivoushan on ihan parasta joulukuun tekemistä :D

  -Saija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole muuta tekemistä niin sitten :) Komeroiden siivoaminen on perusluonteeltaan aika rasittavaa hommaa. Nyt ollaan ehkä puolessa välissä!

   Poista
 3. Siivouskärpänen on purrut sua. Hyvää viikonloppua sinne komeroiden siivouksen keskelle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se joulu: aina joulun alla tulee siivousvimma :)

   Poista
 4. Meillä odottaa samantyylinen koulupöytä ja tuoli pääsyä uuteen kotiin. Tosi kiva huone ja mikä kadehdittava järjestys siellä vallitseekaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin saatiin tuo kirjoituspöytä ihan puoli-ilmaiseksi, vieläpä kotiin kuljetettuna. Mutta ne on nyt in! Älä luovu siitä! Se on hieno! :)

   Poista
 5. Nätti huone. Poikien laatikoista löytyy mitä ihmeellisintä sälää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy! Ja yllättävät määrät vieläpä!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!