maanantai 15. joulukuuta 2014

KolmikkoKastehelmi-kippojen kokoelma sai tänään täydennystä, kun avasin aikaisena joululahjana siniharmaan sävyisen tuikkuastian. Kirkas lasi on vanha, ja ruskea lasi on saatu samalta ihmiseltä viime vuonna lahjaksi kuin tämä uusinkin.


Onpa ne nätit värit! Kiitos!

Itse kynttilätuikkujen kanssa on ollut jotain ongelmaa. Nämä ovat varmaan jonkun halpamerkin tuikut, ja ne palavat todella, todella huonosti. Ensin vähän väpättävät huonolla liekillä, sitten sammuvat kokonaan. Ei koskaan enää höpötuikkuja, se asia on nyt lopullisesti päätetty.


Huomispäivänä pitää herätä reippaana hommiin. Vielä viimeinen täysi viikko ennen joulua; täällä perällä koulujen joululoma alkaa lauantaina. Sitten on pitkä ja mukava loma edessä. Jaksaa jaksaa vielä!


6 kommenttia:

 1. Tuo tuikkujen "laiha" palaminen on kyllä niin viheliäistä! Noihin Kastehelmi-tuikkukippoihin menee muuten just ja just se isompi tuikku, joten eiku niitä ostamaan. Ikeassahan ne on aika edullisiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on viheliästä! En ole tainnut koskaan niitä isoja tuikkuja käyttääkään. Pitääpä joskus kokeilla.

   Harmi, kun näissä tuikuissa ei ollut enää pakkausta tallella. Olisi kiva tietää, mitä tuikkuja pitää jatkossa välttää.

   Poista
 2. Täälläkin lomalle päästään tämän viikon lopussa, sekä minä että lapset. Jaksaa, jaksaa !!!

  VastaaPoista
 3. Itse tykästyin kastehelmi tuikkukippoihin viime talvena ja niitä tulikin sitten haalittua yksi jos toinenkin meille. Kirkkaita sain joululahjaksi ja niiden kanssa on ollut kiva yhdistellä erivärisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kastehelmi on kyllä tosi nätti sarja! Meillä on niitä jälkiruokakulhoja, salaattikulho ja kakkuvati myös. Kaikki eri aikoina lahjaksi saatuja.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!