tiistai 2. joulukuuta 2014

Joko taas?Ärsyttävä, ärsyttävä valkoinen sohva. Siitä ei todellakaan kauaa ole, kun päälliset viimeksi pyykkäsin. Teen nyt jatkoseurannan vuoksi erillisen päivityksen, jotta pystyn todentamaan, miten tiheä sohvanpäällisten pesuväli on.


Tänään, joulukuun toisena päivänä, olen pessyt valkoisen sohvan päälliset.Vihaan tuota sohvaa.


4 kommenttia:

 1. Onneksi sentään on pestävät päälliset. Valkoinen on vain tosi herkkä väri :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vielä puuttuisi, etteivät päälliset olisi pestävät. Tämän sohvan materiaali on sellaista aivan toivotonta, kaiken mähnän ja möhnän keräävää kangasta. Liikkeessä oli esillä mallikappale, joka oli aivan kauheassa kunnossa, mutta ajattelin, että se vain on ollut tosi kovalla koetuksella. Siellä liikkeessä muutenkin mallikappaleet olivat mitä olivat, siis ihan rikkinäisiäkin. Olisi kuitenkin jotakin pitänyt silloin päätellä kankaan laadusta.

   Nahkasohva olisi sotkujen kannalta mahtava. Tai sellainen vanhasta sivusta vedettävästä sängystä tehty sohva! Se olisi ihana!

   Poista
 2. Samoin ,inhoan meidän pellavan väristä sohvaa...Monet kerrat oon miettinyt miksi valitsin just tuon värin, karmean ja vaalean...mrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina mietin, mikä idea oli valkoisessa sohvassa. Ihan parin kuukauden välein saa päällisiä pestä, ja väliaikoina toki sohva loistaa sotkuisuuttaan.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!