torstai 13. marraskuuta 2014

Seinälamppuja tekeilläVankat ankat vaappuvaiset voivat vallan hyvin (ankkojen jatkuva tekeminen pehmittää aivokudosta ja sitä alkaa puhua runollisesti). Neljäs rengaskokeilu näyttää hyvältä.


Kun ankkaongelma näyttäisi olevan selätetty, on aika keksiä itselleen uusi ongelma. Niinpä piirsin ja sahasin eilen pöytälampun mallisen varjostimen, josta tulee siis seinälamppu. Varsinainen paneelin taakse tuleva lamppumekanismi ostetaan tietysti valmiina.


Olisin halunnut saada paneelit kiinnitettyä niin, ettei ruuveja näy. En keksi muuta ratkaisua kuin liima, johon en luota, joten lienee pakko porata ruuvit etupaneelin läpi.


Nämä vekkulit valaisimet ovat vielä kesken. Ajattelin maalata niitä mustiksi ja valkoisiksi. Pöytälamppumallin lisäksi ajattelin kokeilla jonkinmoista lapsekasta kuviota. 


Kumpi olisi kivempi: pingviini vai pupu?


8 kommenttia:

 1. Aivokudoksesi on mukavan pehmeää jo ennestäänkin, tykkään kovasti sun kirjoitustyylistäsi ja nikkaroinneistasi! :-)

  Vastauksena pupu vai pingviini -kysymykseen: pingviini suoraan edestäpäin kuvattuna ei ääriviivoiltaan juurikaan eroa maatuska-nukesta vai miksi niitä sisäkkäisiä mummoja kutsutaankaan. Pingviini on kyllä maailman sympaattisimpia eläimiä, joten jos saat jonkinlaisen tyylikkään sivuprofiilin aikaan, kannatan pingviiniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suinkaan pingviiniä maatuskamaisesti kuvata. Kyllähän pingviinillä täytyy nokka, räpylät ja siivet vilahtaa.

   Pingviiniä haluan kyllä kokeilla. Samoin pupua. Niiden ero on, että ensimmäinen on pitkulainen ja jälkimmäinen pyöryläinen. Tulis kokeiltua molempia erilaisia.

   Poista
 2. pupu ..mulla itelläni vanerista kärppäkello.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekis mieli kokeilla molempia. Kettuahan kokeilin, mutta ei siitä oikein tullu minusta kovin kiva. Pitää olla sympaattisempi elukka ja muoto.

   Kellojahan vanerista tosiaan vois myös tehdä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pöllökin olis hyvä! Kun nämä on tämmösiä himmeämpiä yövalon kaltaisia, niin kyllä pöllö olis aika sopiva. Mutta enää ei saa keksiä uusia aiheita. Pitää saada vanhat valmiiksi ensin.

   Poista
 4. Aivan ihania ideoita sulla tuon vanerin käyttöön! Ääni pingviinille täältäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi vain, että jonkun idean alkuun paneminen ei ole vielä sama kuin sen asian loppuun saattaminen.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!