keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pu pu jaEilen pikkujouluja miettiessä tulin katsoneeksi kalenteria. "Marraskuun loppu" on tähän saakka ollut ennestään hahmottamaton ajanjakso jossakin kaukaisessa tulevaisuudessa. Nyt ymmärrän, että se viittaa aikaan ei tulevana vaan sitä seuraavana viikonloppuna. Aivan järkyttävää.


Tein eilen tilannekatsauksen siitä, mitä haluaisin saada valmiiksi, mitä on valmiina ja mitä vielä pitää tehdä. Lista on surullista nähtävää; tekemistä on vielä aivan tolkuttomasti. 


Eilen sahasin, ruuvasin, paklasin, hioin ja maalasin pesueellisen pupuja ja pari pöytälampun näköistä seinälamppua.


Plop plop plop, puput pomppasivat sohvalle.


Tuo oranssi maali on oudon läpikuultavaa. Mintunvihreä ja kermanvalkoinen ovat minusta sävyiltään sitä vaaleampia, mutta niiden läpi ei näy noin paljon. Oranssi lamppu kaivannee toisen maalikerroksen ylleen.Tämä lämpimänsävyinen valkoinen on minusta aivan ihana. Pienissä ankoissa ei ehkä huomannut, että sävy taittuu keltaiseen, mutta näissä isommissa pinnoissa sen kyllä huomaa. Kylläpä on nätti valkoinen sävy, oikein tuommoinen vanhanajan valkoinen!Nyt tilanne näyttää vielä karmivalta, mutta katsotaan, mihin suuntaan se tässä päivän aikana kehkeytyy.


4 kommenttia:

 1. On kyllä kivat värit nyt pupujen yllä. Mintunvihreä ja valkoinen pupu ovat kyllä juuri sellaisia, mitkä sopivat moneen kotiin. Sininen ja oranssi, sitten niille, jotka eivät värejä karsasta. Tosi ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti aivan totta. Itse ajattelin ensin, että valkoinen pupu näyttää tosi tylsältä. Mutta onhan se varmasti sellainen väri, että sopii useimpiin paikkoihin. Oranssi on vähän rajoittuneempi sopivuutensa kanssa, vaikka oranssista pupusta tuleekin heti mieleen porkkana.

   Sinisistä pupuista taas ajattelin, että ne sopivat hyvin pikkupojille! Pojille löytyy muutenkin aika huonosti juttuja. Kaikki on aina vaaleanpunaista ja pelkkää tylliä :)

   Poista
 2. Ostin juuri pari viikkoa sitten oranssia kalustemaalia ja myyjän mukaan oranssi ei ole niitä peittävimpiä sävyjä. Enpä kyllä tiennyt ennestään,vaikka kaikenmaailman värit on käytössä meidän huushollissa. Ihana tekemisen flow sulla täällä menossa�� -sanni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta! Mistä lie johtuu, mutta oranssi kyllä peittää selvästi huonommin kuin joku toinen väri. Vaikka siis purkista katsoen vaikuttaisivat olevan samaa tummuutta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!