perjantai 28. marraskuuta 2014

Käsityökaverin aarteetViime postauksessa jo mainitsinkin, että jaan myyntipöytäni Pieniä hetkiä -bloggaajan kanssa. Tapasimme ensimmäistä kertaa viikko takaperin, jolloin napsin kuvia hänen käsitöistään. Niin söpöjä ja omintakeisia ovat, että täytyy vallan täällä bloginkin puolella esitellä muutamia virkkuutöitä.


Muffinssipupu! On se söpö. Tosi kiva päästä hypistelemään ihan toisenlaisen käsityöharrastajan töitä. Tälläkin puputaiteilijalla on ihan omanlaisensa tyyli, aivan erilainen kuin vaikkapa minulla.Nämä korut ovat nimeltään imetyskoruja. Aika sympaattinen idea: pikku tenava voi sylissä ollessaan katsella ja kosketella kookasta korua.

Ja vielä herkkuja!

Tänään illalla kävimme täyttämässä myyntipöydän, ja pari tuntia hujahti ihan huomaamatta! En ehtinyt etukäteen ollenkaan sommitella ja suunnitella pöydän laittamista muuta kuin teoreettisella tasolla, ja paikan päällä kävikin ilmi, että pöytä on tosi paljon pienempi kuin olin ajatellut. Nyt olen kuolemanväsynyt ja vaivun uneen ihan sekunnin päästä. Huomisaamuna pitäisi olla pirteänä myyntikojun äärellä. Mitenhän se tapahtuu? Ilta-ajan käsityömyyjäiset saattaisivat olla enemmän minun juttuni.


Tänään loppuneen arvonnan voittaja on nyt arvottu random.orgin kautta. Voittaja on Outi Krimou! Onnea onnea! Hinta-aihe on kutkuttavan kiinnostava, ja palaan siihen vielä tuonnempana! Nyt unten maille!


6 kommenttia:

 1. Muffinssipupu on suloinen. Kiitos voitosta, ihana yllätys ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, mukava että voitto oli mieluisa! :) Laitan paketin postiin ensi viikolla.

   Muffinssipupu on hirveä söppänä, ja se tuntuu olevan meidän yhteispöydän vetonaula. Joku aikoi tehdä pupusta neulatyynyn. Aika näppärä idea!

   Poista
 2. Iiks miten söpöjä pupuja. Aivan valloittavia.

  VastaaPoista
 3. Tuo imetyskoru on minusta ihan nerokas idea:)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta myös! Nämä pikkulapsiasiat menevät minulta ihan yli hilseen, mutta mielikuvitusta käyttäen voin todeta, että nerokas on tämän korun idea :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!