sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Dagen efterJoulumessut on nyt messuiltu, ja on aika palata takaisin arkeen. Tämä päivä oli selvästi tasaisempi kuin eilinen: messujen alussa oli mahdoton tungos ja vilinä, mutta tänään ihmisvirta oli tasaisen soljuva.


Seuraava suunnitelma ja askel elämässä on tehdä perusteellinen joulunalussiivous. Olohuoneessa on vielä askartelupöytä täynnä askartelutavaraa, ja nyt pöydän joutaa siivota tyhjäksi. 


Olin varautunut messuihin mahdottoman suurella tavaramäärällä, ja melkein kaikkea jäi yli. Jos joku haluaa blogin kautta tilata jotakin, lähetän paketin mieluusti. Korut pakkaan niihin ihaniin käsityönä valmistettuihin pahvirasioihin, jotka voi postittaa kirjeenä. Samoin postilla näyttäisi olevan joulukuun ajan viiden euron pakettitarjous, joten isompiakin juttuja voi lähettää varsin edukkaasti.


Eilen kaulakoruja taisi mennä vain pari, mutta pöydän uudelleen järjestelyn myötä bambikorut pääsivät ilmeisesti paremmin esille. Valkoinen bambikaulakoru oli suorastaan tämän päivän hittituote. Siitäkin voisi tietysti ottaa vaikka valokuvan.

Ja Pieliset, ressukat. Kovin moni on vielä aivan koditon, sniif.


Marraskuu hujahti messujuttuja väkertäessä aivan huomaamatta. Nyt on aika palata normaalirytmiin ja ryhtyä odottamaan joulua. Minulla on sellainen periaate, ettei joulujuttuja saa laittaa esille ennen siivousta. Ja mikä onnenpotku, että kunnollisen siivouksen tarve ja joulunodotus sattuivatkin juuri samaan hetkeen! Olenkin koko marraskuun ajan suunnitellut järjestyksen vaihtamista, ja huomenna se sitten tapahtuu.


Erityismoikat vielä teille, jotka kävitte moikkaamassa messuilla! Olipa mukava tavata! :)


14 kommenttia:

 1. Oot kyllä mahtava...jotenkin normin oloinen....seuraan blogiasi ihan kuule täältä etelä ruotsista, silloin kun ruotsi/ ruotsin kieli pursuaa jo korvista ulos, kattelen suomalaisia blogeja ja haaveilen eläkepäivistä siinä samalla, kohta se aika koittaa ja sitten ei kun suomeen takaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä tuli niin loistavaan saumaan, ettet arvaakaan :) Olipa kiva kommentti, kiitos! :)

   Toivotaan, että pääset pian eläkkeelle etelän.. ei kun Suomen lämpöön... hetkinen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jäi kyllä! Lampusta pyydän 30 euroa. Miltä se kuulostaa?

   Poista
 3. Mitä koruja sulta löytys vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia muita paitsi Peter Pania ja Helinää vihreänä :)

   Poista
 4. paljonko maksaa vaalea bambi koru ja tollainen pehmo postitettuna? *Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postikuluja tulee nyt tuon postin tarjouksen aikana viisi euroa (kolmen sentin mitta ylittyy Pielisessä). Koruista olen pyytänyt 15 euroa ja Pielisestä saman. Korut pakkaan niihin superhienoihin, käsin tehtyihin pahvilaatikoihin.

   Poista
 5. Dagen efter vaivaa vielä täällä tänäänkin, kuka purkaisi laatikot ja siivoaisi pinnat puhtaaksi messuvalmistelujen tavaroista. Lapset veivät ison kasan keksejä leikkeihinsä, ylimääräisistä ei odotetusti ongelmaa muodostunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei pura laatikoita. Laatikot jäävät niille sijoilleen.

   No, joku päivä vielä. Ihan kohta.

   Poista
 6. Voi onnen päivää, löysin sun blogin! :)

  Messuilta teijän pöytä jäi ehottomasti parhaiten mieleen. Kauan pyörittelin käsissä tuota Bambi-koristetta enkä kuitenkaa ostanu sitä. Niin jäi harmittaan!

  Joten vieläkö sulla olis niitä? Mielelläni sellasen yhen voisin ostaa! :) Paljonkohan tulee postikulujen kans hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, onpa kiva kun löysit tänne! :)

   On mulla vielä bambikoristeita! Pari bambia lähetinkin, mutta siihen pakettiin tuli muutakin, ja sain tavarat lähetettyä pahvilootassa. Pelkkänä kirjeenähän ohutta vaneria ei voi lähettää, ettei se napsahda postissa hajalle.

   Minäpä mietin, mitä saisin vanerin ympärille tueksi, että sen saisi mahdollisimman ohuena pakettina lähetettyä. Onkohan aaltopahvi riittävä tuki? Jos bambille keksii ohuen ja tarpeeksi tukevan suojan, postikuluja ei varmasti kovin paljoa tule.

   Tässä on minun sähköposti: kirpparikeiju @hotmail.com

   Poista
 7. Ihania nuo bambit! Jos en olisi julistanut itselleni Älä Osta Mitään- kautta niin tuollainenhan olisi pakko saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä osta mitään -kausi kuulostaa hyvältä! Tietysti Osta Kirpparikeijulta bambi -kausi kuulostaa vielä paremmalta, mutta ei ensimmäisessäkään ole mitään vikaa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!