perjantai 17. lokakuuta 2014

Työn allaMiten käsittämättömän mahtava tuo saha onkaan! Paras ostos aikoihin!


Harjoittelen sahan käyttöä bambilla. Numeroin sauhaukseni; neljännen bambin kohdalla jälki on jo oikein hyvää. Jalkojen keskiosat leikkaan sitten, kun olen lukenut käyttöohjeista, miten sahan terä irroitetaan.Kokeilin myös pienen pientä pupua, josta suunnittelin tekeväni kaulakorun. Pupu on todella pieni sahattavaksi, ja siinä on ongelmakohtia, jotka saan joka kerta tyrittyä. Pienissä kulmissa saha ei käänny kunnolla, se jää junnaamaan ja tekee rumat jäljet. Täytyy miettiä sahausjärjestys niin, ettei tarvitse peruutella vaikeissa kulmissa. Eiköhän seuraava pupu ole jo kelvollinen.Onpa mukavaa, kun on taas jännittävä uusi projekti! Täytyy tänään käydä kaupassa etsimässä sellaisia korukoukkuja, jotka voisi pupuihin ruuvailla. Tuleekohan niistä juuri niin hienoja kuin kuvittelen?


6 kommenttia:

 1. Voi mikä pupu puppana <3 <3 <3 Jääkaappimagneettikin siitä voisi tulla?

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä vois! Onhan tämä silti aika painava, mutta sellainen koristemagneetti pupusta voisi kyllä tulla :)

   Poista
 2. Näyttää hei tosi upeilta! Mikä tämä tämmöinen saha siis on? Kiinnostus heräsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on lehtisaha! Tässä suora linkki: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/ferm-ffz-400r-lehtisaha#spas

   Poista
 3. Kuviosaha vai pistosaha? Minäkin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa, että en tiedä! Tuleepa tyhmä olo :) En tiedä, mikä on kuviosaha tai mikä pistosaha. Minä ostin tämän lehtisaha-nimellä. Siinä on pieni, 15-senttinen sahanterä, joka on pystysuunnassa. Vaneri tai muu materiaali syötetään terää kohti, ja sitten voi tehdä minkälaisia muotoja vain.

   Tässä on suora linkki tuohon sahaan, jonka itse ostin: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/ferm-ffz-400r-lehtisaha#spas

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!