sunnuntai 5. lokakuuta 2014

OdotellenEilinen oli oikein, oikein mukava päivä. Pidimme kaikkien aikojen ensimmäiset pentutreffit, joihin osallistuivat kaikki muut paitsi kaukana asuva pentu. Illalla kylään tuli vielä toinen kaveri.


Osa pentuporukasta tuli sisälle kahville. Tiesin, että koiria on tulossa talo täyteen, enkä viitsinyt siivota turhanpäiten. Ostin kuitenkin kimpun liljoja eteiseen sanomaan moikat vieraille. Leikkokukilla on kyllä huima vaikutus ympäristöönsä. Ne ovat niin juhlavia ja ihania.


Eteisen rulokaapin päällinen on siistiytynyt. Normaalisti siinä on vain kolme mustaa ruukkua kynttilöille ja Harri Koskisen Block-valaisin. Se on päällä yötä päivää. Himmeä valo sopii hyvin eteiseen ja toimii mainiona yövalona.

 Saviruukut suhauttelin mustiksi samoihin aikoihin, kun maalasin pupukaappia ja peiliovea. Sain muuten peilioven pukkijalat eilen! Lasiliikkeestä tilatulla lasilla kestää kolme viikkoa valmistua, ja ensi viikolla sen pitäisi olla valmis. Ehkä voisin odotella pukkijalkojen kanssa niin kauan, että saan myös lasin pöydälle, mutta luulen, etten malta olla niin kärsivällinen.


Tänään rötväillään kotona, syödään pullaa, juodaan kahvia ja katsotaan elokuvia läppäriltä! Oikeasti pitäisi jaksaa tehdä nuukailuprojektin ruokalistan mukaisen suunnitelman mukaista ruokaa, mutta täytyy sanoa, että kiusaus hakea valmisruokaa on hyvin suuri. Nämä ovat juuri niitä hetkiä, jolloin täytyy pysyä todella vahvana.


Oikein mukavaa lepopäivää kaikille!
 

8 kommenttia:

 1. Kivannäköinen kokonaisuus rulokaappi ja sen päälliset. Just tein postauksen mun viikonlopun leikkokukista, tuntuu, että pienikin kimppu tuo helposti juhlavaa ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :)

   Meillä on nyt yön aikana yksi noista liljoista avautunut. Pitäisi käydä napsimassa heteet (vai emit) irti, etteivät sotke joka paikkaa. Leikkokukat on ihania!

   Poista
 2. Millä suhuuttelit nuo mustat ruukut? Kun on maalannut ruukut, niin niissä ei taho maali pysyä, vaan lohkeilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhuuttelin ne ihan tavallisella mustalla spray-maalilla niin, että ruukut olivat ylösalaisin. Jonkun verran maalia meni myös ruukus sisäpuolelle, mutta ne sai poistettua hiomalla pintaa vähän hiekkapaperilla.

   Tarkoitatko, että maali ei pysy kukkaruukuissa? Saviruukuista puskee kosteus läpi. Ehkä maalatut ruukut ei kukkapurkkeina kestä, mutta tämmöisinä kynttiläpurkkeina kyllä.

   Poista
 3. Tuo teidän lattia on niin ihana! ♥
  Kuulostaa päivän suunnitelmat hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! :) Lattiat on kivat puhtaina, mutta huh heijaa että niissä näkyy pöly ja kaikenmoinen karva. En ehkä toista kertaa ottaisi valkoisia lattioita. Mikä lie älynväläys sekin oli.

   Poista
 4. Voin jo tuntea liljojen tuoksun nenässäni, ihanaa ja niin kesäistä. Liljojen tuoksu tuo niin viime kesän mieleen, jopa meidän kerrostalokodin pihassa kukki päiväkausia kaksi eriväristä liljaa.
  Sulla on hieman vauhdikkaampi postaustahtikuin itselläni :) Pupukaappikin on jo valmiina ja kaikkee! Niihin lasipurkkeihin voi löytää tiivisteitä ihan marketin astiaosastolta, ainakin isommissa on niitävalikoimissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas jännä! Minulle tulee valkoisista liljoista mieleen paremminkin talvi. Äidillä on oransseja liljoja pihalla, ja ne ovat kyllä kesäisiä. Valkoiset kukat ovat minusta ylipäänsä jotenkin talvisia.

   Mulla on nykyään mahdoton tämä postaustahti. Kyllä se taas jossain välissä hiljenee. Välistä ei ole yhtään mitään sanottavaa, toisinaan taas ei malttaisi olla hiljaa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!