maanantai 13. lokakuuta 2014

MaalauspuuhissaOlohuoneessa musta muuttui valkoiseksi ja valkoinen mustaksi.

Jalkalamppuseinän takana oli ennen liitutaulusuiro, mutta nyt se jäi valkoisen maalin alle peittoon. Yksi kerros pohjamaalia ja kaksi kerrosta pintamaalia riitti mustan peittämiseen.


Nyt kun muut seinät olivat taas valkoiset, uskallauduin maalaamaan toisen seinän mustaksi. Onhan se aika dramaattinen, mutta ajatuksena on kiinnittää tähän joko sympaattinen pupuhylly tai 60-luvun pikkukaappi. Jouluvalojakin voi jo pian alkaa ripustella.

Sitten pitäisi vielä osata päättää, mikä hylly, taulu ja naulakko tulee mihinkin. Työpöytä täytyy pian saada tyhjäksi, että mahtuu piirtelemään seinille!


4 kommenttia:

 1. Maalaaminen pisristää aina. Näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Tekisi mieli maalata lisää! Harmi, ettei maali ole ilmaista.

   Poista
 2. Onpa blogisi raikas löytö! Aivan ihana koti teillä. Paljon käytettyä vanhaa tavaraa ja kunnolla värejä. Samalla kuitenkin harmoniaa ja ihanan seesteistä. Juuri sitä, mitä myös omalta kodilta toivon. :) -s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Kiitos kovasti! Mukava, että löysit tänne :)

   Meillä tuntuu aina olevan joku projekti kesken. Vastikään maalailin vanhoja kalusteita, nyt seiniä. Nyt kun on isompia juttuja tehnyt, tekisi vähän mieli askarrella. Tai ehkä virkata tai ommella tai neuloa. Tai piirtää!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!