torstai 2. lokakuuta 2014

KuparikippoNyt on viheliäinen varasto lajiteltu niin, että omat romut, kirppikselle menevät ja muuten vain lahjoitettavat tavarat sijaitsevat somasti omissa kasoissaan. Huomenna voisin kiikuttaa ison kasan rompetta Konttiin, kolme säkillistä vanhoja, huippurumia huopia ja petivaatteita eläinlääkärille ja muutaman netissä myydyn tavaran postiin. Hyvä juttu, ettei esimerkiksi käytettyjä lakanoita tai pyyhkeitä tarvitse heittää roskiin tai viedä parinkymmenen kilometrin päähän eläinsuojaan. Soitin eläinlääkärille ja varmistin, että he ottavat ainakin tällä hetkellä tuonkaltaisia tekstiilejä vastaan.


Nettiin laitoin myyntiin tai ilmaiseksi tarjolle isompia kalusteita, hienompia erityisjuttuja ja muuten vain ajankohtaisia kamppeita kuten lapsen talvikenkiä. Muulle sekalaiselle rojulle pitäisi varata kirppispöytä. Varasto on ollut ongelma jo siitä asti, kun tänne puolitoista vuotta sitten muutimme. Järkyttävän tavaramäärän takia sitä on ollut todella vaikea siivota, mutta nyt alkaa vihdoin lattia sieltä täältä paljastua.


Koskaan ei kuitenkaan ole niin paljon rompetta, ettäkö ei voisi pikkuisen piipahtaa kirpparilla ostoksilla. Mukavan raihnainen kuparilautanen maksoi kaksi euroa, ja nyt se komistaa meidän olohuonetta. Jo hyvän aikaa on iltaisin ollut niin pimeää, että tekee mieli polttaa kynttilöitä.


Nyt hyvää tahtia tyhjenevä varasto ja hiljakseen karttuva, projektin myötä perustettu kirppisrahasto ovat hyvä syy suunnitella tulevia sijoituskohteita. Viikontakaisilla antiikkimessuilla törmäsin niin hienoon lasikippoon, että se on aivan pakko ottaa varastonsiivousprojektin palkintotavoitteeksi. Ensimmäiset 25 euroa on jo hankittu!


2 kommenttia:

  1. Sama vika täällä...romua ja rompetta aina vaan riittää, vaikka kuukauden oli kirppispöytäkin kesällä. Mulla kun on lisäksi niin paljon askartelu-ja käsityömateriaalia...enkä niistä haluis luopua...kun joku inspis iskee...Mutta kyllähän tuosta tavallisestakin tavarasta sais kaks kotia sisustettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli muistaakseni keväällä tai kesän alussa kirppispöytä. Sieltä ylijääneet romppeet lojuu vielä varastossa. Konttiin menevät tavaratkin pitäisi jaksaa kantaa autoon ja viedä pois. Kerran jo menin varastoon jätesäkin kanssa, mutta lopetin nopeasti, kun tajusin, ettei yhdellä säkillä tee yhtään mitään.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!