maanantai 6. lokakuuta 2014

KeittiökokeiluKasailin rautaiset pukkijalat eilen ja kokeilin peiliovipöytää keittiöön. Pöydän päälle tuleva lasi ei ole vielä valmistunut, mutta kyllähän tästä jo jonkinmoisen käsityksen saa kokonaisuudesta.


Mies vastustaa keittiön pöydän vaihtamista ankarasti, mutta lupautui mielikseni kokeilemaan tätä maailmanjärjestystä yhden päivän ajan. Vanha pöytä odottelee sen aikaa eteisessä. Itsekään en ole varma, onko tämä nyt hyvä vai ei. Ainakin keittiössä on tosi paljon enemmän tilaa, ja valkoinen pöytä tekee tilasta mukavan valoisan. (Ehdin kyllästyä tummanpuhuvaan maatuskaliinaan nopeammin kuin olisin ikinä uskonut.)
Siinä me sitten nöpöttäisimme vieretysten kuin kanat orrella. Mitäs veikkaatte; saako pöytä lähtöpassit vai jääkö se tuohon?


8 kommenttia:

 1. Veikkan ,että saa jäädä :) Hieno idea ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä se on paikoillaan! Jo toista päivää. Tosin vanha pöytäkin on vielä eteisessä, eli ei voida sanoa, että päätöstä olisi tehty suuntaan taikka toiseen.

   Poista
 2. Pöytä on kivan näköinen ja tilaa keittiöön tuli paljon enemmän mutta mie veikkaan silti että se saa lähtöpassit. Se toimis hyvin askartelupöytänä tai tietokonepöytänä vaikka lasi ei tietenkään ole kovin hyvä alustana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin kauhean pieni keittiö, ettei vanha pöytä millään meinaa sinne mahtua.

   Char and the city -bloggaajalla on tosi samantyylinen peilipöytä olohuoneessa tietokonepöytänä, ja minusta se on tosi hieno ja tyylikäs.

   Poista
 3. Veikkaan, että saa lähtöpassit, juuri sen "kanat orrella"-takia. Täytynee myöntää, että minulla on myös samainen haave saada ruokapöydäksi vanha ovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisinpa isomman keittiön, jossa olisi kunnollinen tila kunnolla isolle ruokapöydälle. Sitten ei tarvitsisi yrittää pihistellä ruokapöydän koossa!

   Poista
 4. Jos miehesi on yhtään mun miehen kaltainen, niin ei kyllä hyväksy tuota tai sitten jos päähän mahtuisi istumaan...mun mies ainakin kaipaa tilaa ympärilleen :) Kerrothan miten kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin nämä perusteet sain itsekin kuulla. Tulee kuulemma armeija mieleen, eikä halua kotonaan syödä niin, että joku on ihan vieressä :D

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!