torstai 4. syyskuuta 2014

TyönurkkauksellaOmpelukone ja saumuri joutuivat taas painumaan kaapin perälle, kun tarvittiin kaappitilaa. Myös sohvat ja jalkapallopelipöytä palasivat vanhoille tutuille paikoilleen.


Työnurkkaus on vielä vähän kesken, mutta minusta se on silti tosi ihana. Pieni seinähylly täytyy kiinnittää paikoilleen, ja tuolin alle voisi virkata pyöreän maton. Tai ehkä tähän sopisi pieni räsymatto.

Illalla otetuissa kuvissa on jo selkeästi syksyn hämyistä tunnelmaa. Vielä se tuntuu uudelta ja jännältä: on vain kiva poltella kynttilöitä illan pimeydessä.


Paperihyllykkökin on jo saanut mukavasti täytettä. Ajatella, että kaikki nuo hyllyssä olevat kirjat ovat seilanneet meillä mikä missäkin nurkassa. Ihana saada jokin asia säntilliseen järjestykseen!


4 kommenttia:

  1. Tuo paperihyllykkö on vain niin... Tahtoisin löytää sellaisen itsekin mutta aika pikkuiset mahdollisuudet taitaa olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä koskaan tiedä, mitä vastaan putkahtaa! Tämä on varmaan ollut jollakin remppaliikkeellä käytössä: lokerikoissa luki sellaisia asioita kuin tapetti, laatta jne.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!