tiistai 2. syyskuuta 2014

SiivouspäiväNyt se tapahtuu; jättimäinen perussiivous. Matot pihalle, romppeet pois lattioilta ja moppi heilumaan. Parasta tässä on, että olen siivouksen tuoksinnassa päättänyt vaihtaa järjestystä. Itse siivoaminenhan on hyvin syvältä pyllystä, mutta järjestyksen vaihtaminen on mukava asia. Sitä kelpaa odottaa. 


Sitten sytytän uudet kynttilät ja teen sohvatyynyistä sellaisen installaation, että Ateneumissakin huoahdetaan. 

Valkoisen sohvan päälliset ovat taas kerran olleet pesussa. Katsotaan, kauanko pysyvät siisteinä tällä kertaa. Odotukseni ovat matalat. Jospa yllättyisin positiivisesti.


Mutta nyt on kahvitauko päätöksessä ja aika siirtyä mopin varteen! Puolessa välissä ollaan!


9 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :D Kyllä se lopussa sitten palkitsee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kiitoksen aika! Katsotaan, kauanko tätä kestää.

   Poista
 2. Tosi hauskasti kirjoitat, sain huonoon päivääni piristystä.
  Mulla on sama, siivous sucks, mutta siisti koti on niin ihana.
  Meilläkin on valkoinen kangas nojatuoli, jonka sotkemiseen ei kauaa pesun jälkeen mene.
  Kai siitä päräyttävästä tyynyinstallaatiosta tulee kuva ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! :)

   Valkoiset kangassohvat ja -tuolit on kyllä käsittämätön keksintö. Ja ne suojasuihkeet. Mitä huijausta!

   Otin ihan sinua varten tyynyinstallaatiosta useita kuvia. Päätin jakaa postaukset useammalle päivälle, että riittää hyvästä asiasta pidemmäksi aikaa. Tänään ilmestyi tyynyinstallaation osa yksi. Jos nimeäisin sen, se voisi olla vaikka "Virkattu pöllötyyny kurkistaa kasan huipulta".

   Poista
  2. No, ne pitää kaikki katsoa ;).

   Poista
 3. Ai kauhee, samaa asiaa olen pakoillut jo viikkoja. Ei kait siinä muu auta kun tarttua toimeen, saatan kyllä tarvita kahvin sijaan jotain naista väkevämpää, sen verran on rojua nurkat täynnä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta on myös ihan hyvä ratkaisu antaa sotkun kerääntyä oikein kunnolla, jos kerta sitä rataa jo mennään, ja sitten kerralla päräyttää kunnolla! Kannustan siis sinua välttelemään siivousta vielä hetken aikaa. Sitten tuntuu entistä kivemmalle, kun saa lopulta siivottua.

   Jos haluat tätä tarkoitusta varten lainata meidän koiria, jotta projekti nopeutuisi, niin ole hyvä. Elmo ja Manu hoitaa homman parissa päivässä.

   Poista
 4. Sulla tuntuu olevan ihana siivousrutiini, sen verran usein tämä asia mainitaan blogissasi :) Itse olen kyllä sellainen tumpelo, että siivous ja rutiini eivät voi tulla suustani ulos edes samalla viikolla. Tokihan mielelläni näkisin kuvitetun "näin toimit" -oppaan (eli blogimerkinnän) tästä sinun huushollaamisestasi! T. Oija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei todellakaan! Meillä siivotaan aivan liian harvoin, ja sitten kun siivotaan, tehdään kunnon rykäys. Imuria pitäisi todellakin heiluttaa useammin. Ja kaikkia muitakin siivousvälineitä :) Jättisiivoaminen on muuten ihan mukavaa, mutta on ärsyttävää siivota yksin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!