tiistai 23. syyskuuta 2014

PupukaappiVanha hammaslääkärin seinäkaappi on nyt valmis. Viikon verran meni maaleja poistaessa ja uutta maalia pintaan sutiessa. Ruuvailin tänään ihanat pupuvetimet paikoilleen, ja vedinten myötä kaappi muuttui hammaslääkärin kaapista pupukaapiksi.


Vielä kaappiparka lepäilee lattialla, mutta en malttanut olla kokeilematta muutamaa mukia sen sisälle.Sininen ja vihertävä vedin ovat alkuperäisessä asussaan, mutta pinkin vetimen spreijasin itse mieluiseksi. Ison työn ja vaivan jälkeen on sääli sanoa, että vetimet ovat kaapissa (melkein) parasta.
Onpas tylsää, kun näin kiva projekti on tullut päätökseen. Mitäköhän sitä sitten tekisi?


16 kommenttia:

 1. Voi kuinka söpöt puput! Juu, kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puput on minunkin lempparit! Tykkäsin myös siitä, että tuosta pinkillä spray-maalilla maalatusta pupusta tuli tuommoinen aavistuksen kimalteleva :)

   Mies sanoi eilen kaapin nähtyään, että mustat vetimet olisivat olleet paremmat. Katselen nyt näitä värikkäitä vetimiä ensin ja jos joskus kyllästyn riemunkirjavuuteen, maalaan kaikki puput mustiksi.

   Poista
 2. Näyttää kivalta! Ja sitten eiku seinälle vaan :) Ja en kyllä yhtään epäile, ettetkö jo pian keksisi uutta projektia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups, seinälle vain! Meillä vain on porakoneongelma: näihin betonibunkkeriseiniin ei niin vain poraillakaan.

   Minun pitää olla varovainen uusien projektien suhteen. En tiedä, minne enää mahduttaisin uusia kalusteita.

   Poista
 3. Kyllä tuli hieno, hauskat vetimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi kiva nähdä kaappi oikeasti seinällä. Saa nähdä, minkälainen sekametelisoppa siitä syntyy.

   Poista
 4. Ompas veikeä ja vekkuli kaappi. Tuo projekti kannatti, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin kaappi oli vaarassa joutua kaatopaikalle. Ei sitä kukaan muu olisi huolinut. Minusta tuo on ihan mahtava kaappi, kun siinä pupuvetimistä ja kaikesta söpöydestään huolimatta on se friikkimäinen 40-luvun hammaslääkäritunnelma.

   Pupuja ja 40-luvun hammaslääkäri. Ihanaa kauhuromantiikkaa.

   Poista
 5. Oi, olet kyllä tehokas! Tosi hienoa jälkeä, ihana kaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Saranoista maali alkoi irtoilla heti, kun laitoin kaapin ovet paikoilleen. Ajattelin, että aivan sama, aivan sama.

   Poista
 6. Vau! Onpa kaappi suloisen pirteä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaappien lasit pitäisi jaksaa vielä raaputtaa maalipisaroista. Saippuavesi ei näemmä niihin tehonnut.

   Ajattelin, että laittaisin kaapin sisälle kaikki värikkäät Muumi-mukit. Pöljästihän sitten on mukit olohuoneessa, mutta mitäpä tuosta. Johonkinhan se kaappi on mahdutettava.

   Poista
 7. Vautsi, siitähän tuli hauska! Tuollainen tuunausprojekti on kyllä kivaa puuhaa, vaikka välillä jotkut työvaiheet tylsistyttää. Tuunasin itse kesällä 60-luvun liinavaatekaapin uusiksi ja siitä on tullut ihan lempparikalusteeni, josta en luovu ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunailuvaihe on itse asiassa kivempi kuin valmis lopputulos. Jos jotakin, niin nyt vain surettaa. Kaikki mukava on ohi. Enää ei ole mitään odotettavaa. Tuossa se on, kaappi.

   Pitäiskö sitä taas hommata joku uusi tuunauskohde? Mihin minä sen laitan? Tai jos maalaisin jonkun vanhan kalusteen? Olohuoneen mustan kaapin tuollaisella pupun värisellä mintunvihreällä?

   Poista
 8. Ihan mainio projekti ja ihastuttava lopputulos! Mistä nuo pupuvetimet ovat kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Pupuvetimet on oululaisesta Coloresta, 4.90 euroa kappale. Noissa ei kovin monta värivaihtoehtoa ollut, mutta spray-maali tarttui niihin tosi mallikkaasti. Ihastelin myös sellaisia pöllönmuotoisia vetimiä, mutta ajattelin, että ne ovat tähän kaappiin liian isot.

   Colorella on näemmä nettisivutkin: http://www.colore.fi/

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!