torstai 18. syyskuuta 2014

Paljasta puupintaaEilen käsittelemäni peiliovi lepuuttelee kovan koettelemuksen jäljiltä keittiössä. Suunnitelmissa on tehdä tästä pöytä. 


Ennen maalaamista pinta täytyy vielä todella kevyesti hioa ohuella hiekkapaperilla. Mietin, että olisi ollut kiva tehdä pöydästä kaksipuoleinen niin, että toinen puoli on valkoinen ja toinen vaikka sininen, käsittelemätön tai musta. Käytännössä kääntäminen ei oikein onnistu, paitsi jos poistaa tielle tulevat saranat. Niitä en kyllä raaskisi poistaa. On kuitenkin kiva jättää vanhat yksityiskohdat paikoilleen. Valmiista pöydästä pitää nähdä, että tämä on ollut vanha ovi. Muuten olisi sama tehdä pöytälevy vaikka vanerista.


Paljas puupinta on kaunis.


Pöytälasi täytyy tilata mittojen mukaan, ja pukkijalat ostaa jostakin. Melko tärkeää olisi keksiä pöydälle paikka. Minulla on hyvä paikka mielessä, mutta mies junnaa vastaan. On niin vaikeaa, kun tietää, että on oikeassa, mutta olosuhteet ja ympäristö puskevat vasten.


6 kommenttia:

 1. Kaunista, pöydästä tulee täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on pöydän maali ostettu! Onpas tämä jännittävää; kohta kiiltävänvalkoinen pohjamaali peittyy sävytetyn maalin alle :)

   Poista
 2. Ai apua tästä tulee varmasti IHANA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän siitä tule :) Pukkijalat käydään ostamassa parin viikon päästä. Lasilevy lähti eilen tilaukseen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tänään päälle toinen maalikerros! Toivottavasti kaksi kerrosta riittää, ettei tarvi huomiseen odotella toista maalausta.

   Maalaaminen olisi niin paljon mukavampaa, jos maalin kuivuminen ei veisi aina vuorokautta. 14 tai 16 tuntia kuivumisaikaahan käytännössä tarkottaa, että seuraavana päivänä vasta :P

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!