tiistai 16. syyskuuta 2014

Kehyksissä!Olenko muistanut mainita taannoisesta ullakonsiivousretkestäni? En varmasti ainakaan tarpeeksi monta kertaa. Voi hyvänen aika mikä spektaakkeli se olikaan tällä elämäni vaatimattomalla taipaleella. Vieläkin muistelen, mitä missäkin häkkivarastossa oli, ja mitä kaikkea sieltä olisi voinut jemmata talteen.


Jos moinen mahdollisuus kuunaan eteeni suodaan uudemman kerran, vuokraan varmasti valtavan ison rekka-auton ja ladon sen täyteen tavaraa. Aijai, vieläkin tuntuu pahalta, kun miettii kaikkia niitä menetettyjä täyspuisia peiliovia! Miksi en vuokrannut isoa rekka-autoa, miksi?


Kalle-lehden kansi vuodelta 1954 ei sentään joutunut hunningolle. Lattialla miten sattuu lojunut yksinäinen kansi oli aivan pölyn peitossa, mutta se puhdistui nätisti pienellä vaivalla.


"Hemingway kertoo itse dramaattisista seikkailuistaan Afrikassa! Suurreportashi alkaa siv. 2."


Tällainen erikoinen ja harvinainen lehdykkä olisi ollut itse aivan mahdoton kehystää kunnollisesti. Turvauduin ensimmäistä kertaa ihan oikeaan kehystämöön ja kiikutin kansilehden liikkeeseen. Ammattilaisella olikin heti selkeä visio työn suhteen. Itse olisin varmaankin laittanut valkoisen paspiksen, mutta kylläpä tuo musta tausta osaakin olla osuva. Eikä kehystäminen edes ollut ollenkaan niin kallista kuin olisin kuvitellut. Nämä kunnolliset kehykset ja pohjat ovat ihan omaa luokkaansa. Olen tähän kehystykseen todella tyytyväinen.


Hitsinpimpulat että tämäkin oli mahtava löytö! Vielä ei Kalle-taululle ole lyöty paikkaa lukkoon, mutta kun sitä vähän mallailin eri paikkoihin, sanoisin, että se sopisi todella hienosti yhteen Ebba Masalinin heinänkorsitaulun kanssa. Olisipa meillä kunnollinen, jämerä porakone, joka purisi näihin mahdottomiin teräksenkaltaisiin kiviseiniin.


Mitenkäs siellä; oletko tarvinnut kehystämön palveluita vai luotatko omaan apuun?


6 kommenttia:

 1. Ihan törkeeeeen siisti!! <3
  Mullakin on köyhänä käsitys että kehystäminen on hirveen hintasta, joten ei ole tullut koskaan käytyä, pitäisi ehkä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se olekin aika lupsakka! :)

   Tämän työn kehystäminen maksoi 53 euroa, mikä ei minusta ollut ollenkaan kallis. Siinä on kuitenkin työ ja hienot kehykset.

   Poista
 2. Ihan mieletön löytö, nykypäivän kantta ei kehtaisi edes kehystää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ehkä kovin tuoretta lehteä viitsisi laittaa esille :) Mutta tämä vanha on oikein tyylikäs minusta!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!