sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kohti värikästä arkeaSiivouspäivää odotellessa kelpaa kuvata ainoastaan sohvannurkalla keikkuvaa torkkupeittoa. Jos kohdistaa katseensa siihen, ei ollenkaan tarvitse miettiä ympärillä vellovaa sekasortoa. Uudet, tietokoneeseen liittyvät ostokset lojuvat vielä levällään. Muutamat ullakolta haetut vanhat romppeet eivät ole löytäneet paikkaansa, ja nekin ajelehtivat ympäriinsä. Olohuone kaipaa kipeästi rivakkaa selvitystä.


Ensi viikolla siivoan talon perinpohjaisesti. Vaihdan järjestystä olohuoneessa, niin on mukava sitten ottaa uudet syysjutut esiin. Sekalaiseen ja sotkuiseen huoneeseenhan ei tietenkään voi tuoda uusia kynttilöitä ja tyynynpäällisiä. Ensin täytyy kaiken olla tip top. Pienet, uudet sisustusostokset saavat sen aikaa odotella pusseissaan.


Huomenna alkaa syyskuu ja vieläpä sokeriton sellainen. Olen paniikinomaisesti yrittänyt viime päivät pämpätä sokeria varastoon asti ja miettinyt, miten ikinä korvaankaan makeat naposteltavat. Sokeroimaton vauvojen hedelmäsose toiminee akuutissa hätätilassa. Kuulemma pakastetut viinirypäleet ovat myös hyviä. Mikäänhän ei tietenkään voi korvata korvata suklaata, pullaa, karkkia ja muuta herkkua, mutta jospa unohtaisin ne, kunhan alkushokki hälvenee.


Tänään on kesän viimeinen päivä, ja huomenna astutaan syksyyn. Syyskuu on mukavaa, uuden alun aikaa. Siispä kohti parempaa ja mukavampaa elämää! Minulla on ainakin heti huomispäivästä lähtien mukavaa työtä ja kivoja, uusia haasteita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!