lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vihreä nahkasohvaVihreä on uusi valkoinen. 


Miehen työhuoneessa lojui ylimääräinen vihreä nahkasohva, joka oli vaarassa joutua hävityksen kauhistukseen. Löysimme sohvan työpaikalle nettikirpparin kautta jokunen vuosi sitten, ja nyt me sitten asumme sen kanssa yhdessä.


Sohvarassu on mukavasti rähjäinen ja patinoitunut. Miehen mielestä se menee pilalle sohvatyynyillä. Miehekkyys kuulemma kärsii. Mutta mitä on sohva ilman liian monta sohvatyynyä.
Kolme erityylistä sohvaa yhdessä pienehkössä oleskelutilassa. Ei se mikään ongelma ole. Vielä mahtuu ainakin muutama.


8 kommenttia:

 1. Ihanaa patinoitunutta nahkaa. Ja komea väri. Ihanaa, että pelastitte sohvalle vielä uuden elämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on kyllä niin hieno, että meidän piti se hakea, vaikka kieltämättä olkkarissa on nyt hieman ahdasta. Mutta onko se nyt niin yhden sohvan päälle. Olisin niiiiiin harmitellut ikuisesti jos tämä sohva olisi heitetty menemään.

   Poista
 2. Upea! Sopii teille loistavasti! :)

  VastaaPoista
 3. Sohva ON hieno ja tuo värinkin...tykkään! Pitäähän sitä olla löhöilypaikkoja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se näin ehdottomasti on, ettei löhöpaikkoja vain voi olla liikaa. Kolmas sohva on siis täysin perusteltu hankina. Asuuhan meitä täällä kolme ihmistäkin.

   Poista
 4. Nahkassa on juuri se hyvä puoli, että pieni kuluneisuus tuo siihen vaan särmää. Eikä tuo eriparisuus kyllä ainakaan mun silmää haittaa yhtään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patina ei kyllä haittaa yhtään, mutta sohvan pari repeämää vähän harmittavat. Ei niitä taida saada korjattuakaan, eli myötämielisesti täytyy jaksaa niihin suhtautua.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!