tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sohvat seilaavatVihreä nahkasohva, joka vastikään muutti meille asumaan, löysi uuden paikkansa pojan huoneesta. Olohuoneeseen järjestin ompelunurkkauksen, joten kolmen sohvan elo alkoi käydä kovin ahtaaksi. 


Vihreä nahka sopiikin aika kivasti turkoosin seinän pariksi. Sohvan ja ompelunurkkauksen myötä huonekalut ovat vaihtaneet paikkojaan sekä pojan huoneessa että olohuoneessa. Mukava, kun on vähän vaihtelua.
Olohuoneessa on taas pyykkipäivä. Valkoisen sohvan rungon päällinen on taas pesussa. Siitä saamme kiittää Manua, joka on alkanut nostella kinttujaan huonekalujen nurkille. Olisipa olemassa joku sitruunapanta, joka antaisi sopivan tujun sähköshokin aina, kun koiranpentu pissii kalusteille.


Mutta mikäpä tässä pyykkiä pestessä. Ilmat ovat niin suotuisat, että pihalle ripustettu pyykki kuivuu yhdessä hujauksessa. Huomenna meidän olohuone on taas entistä ehompi, ja sitten on taas Manulla mukava pissiä ympäriinsä.

16 kommenttia:

 1. Ihana väripari - tuo sammalenvihreä ja turkoosi. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo turkoosi seinä tuntuu näyttävän ihan kaikkien maailman eri värien kanssa hyvältä! Esimerkiksi se auringonkeltainen naulakko ja turkoosi seinä - uulala!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Soffa on lutuinen kaikessa nuhjuisuudessaan.

   Poista
 3. Tuo vihreä sohva on kyllä hieno! Voi Manu, voi Manu...toivottavasti pian opit tavoille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Manu ei näytä minkäänlaisia merkkejä tavoille oppimisesta. Manun avut ovat toisaalla, söpössä ulkonäössä ja pörröisyydessä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tuo on muutama vuosi sitten Tori.fi:n kautta löydetty. En tiedä, onko tällä jotakin valmistajaa tai merkkiä.

   Poista
 5. Tykkään.Sohvasta ja turkoosista seinästä.En tykkää koiranpissistä sohvalla.Enkä muuten mun portin pielessäkään.Mikähän siihen tepsisi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja moikka taas pitkästä aikaa! Sulla on vissiin kesäloma menossa ja mukavia juttuja mielessä :))

   Koiranpissi sohvalla on ehdoton nounou. Siis minun mielestä. Manun mielestä taas ajatus on loistava. Pesin rungon päällisen, mutta en ole jaksanut laittaa sitä paikoilleen. Päällisten peseminen on niin järkyttävän vaivalloista.

   Ei minkäänlaista hajua, mikä koiranpissiin auttaisi. Voithan laittaa sellaiset koirakieltomerkit portin pieluksiin, niin koiranpissittäjät tajuavat, ettei tähän kannata pissiä. Joillakin nurmialueillakin on sellaisia, eikä niille sitten päästetä koiria pissimään.

   Poista
  2. Oikein päätelty,lomaahan tässä on vietetty :) Tämä kesä on ollut mulle oikein silmiä avaava ja tosi ihana.Mukavia juttuja mielessä,todellakin :))))

   Lähteekö se haju muuten pesussa ihan kokonaan? Kissanpissihän ei lähde ihan niin vaan....meillä on btw. kissanpentu.Teini otti sen ihan väkisin.Pieni nartturääpäle.Ei ole vielä sohvaan pissinyt.Kisu on nimeltään Speedy Gonzales :D

   Noita kylttejä olen nähnytkin porttien pielissä,voisihan sitä kokeilla jos edes joku menisi ohi muuten kuin kolmella jalalla...

   Poista
  3. Onpa mahtavaa että sulla on niin mahtavaa :))

   Koiran pissa ei haise sillä tavalla pistävälle niinku kissan pissa. Se ei myöskään tartu vaatteisiin. Jos joku vaate kastuu, sen voi ihan hyvin pestä koneessa, eikä se enää haise millekään. Siksi tuo sohvakaan ei menny Manun merkkaamisesta pilalle, kun pelkkä päällinen kastui, ja sen sai pestyä koneessa. Mutta hirveästi työtä ja vaivaahan tuommosesta on!

   Onnea kissasta! Mie en niistä oikein ymmärrä, mutta voin kuvitella, että joku toinen ymmärtää :) Teijän kissa on teille vähän niinku Manu meille; rasittava ja ärsyttävä, silti melko söpö ja ihana.

   Kokeile ihmeessä sitä kylttiä! Me ei ainakaan anneta koiran pissiä tai kakkia sellaselle paikalle, jossa se on erikseen kielletty. Ehkä ihmiset ei aina hoksaa, että jollekin alueelle ei ole suotavaa antaa koiran pissiä.

   Poista
 6. Mä olen kuullut että etikka auttaisi tuohon koiranpissimistouhuun :) Koiralle varmaan etikka haisee nenukkaan epämukavalta eikä tee mieli merkkailla? En tiedä sitten onko se ihan huuhaata.

  Minä kävisin kysymässä jostain kangasliikkeestä tai jostain, että onko saatavilla jotain ainetta joka auttaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmon aikana meillä oli sellasta siivousainetta, joka eliminoi kaikki elävät bakteerit (?). Siitä ei siis jää koiralle hajujälkeä, minkä pitäis vaikuttaa siihen, ettei koira enää samaan kohtaan merkkaa. Etikassa on ehkä sama idea? Manu ei minusta merkkaile mitään yhtä tiettyä kohtaa. Sen mielestä on vaan tosi hauska pissata millon minnekin.

   Sohva ei sentään pilalle asti menny; vain päällinen kastu, ja sain sen pestyä koneessa :) Pahemmin olis käyny, jos Manu olis pissiny sohvatyynyille niin, että tyynyn sisälmyksetkin olis kastuneet.

   Poista
 7. käypi kastroimassa sen koiran,ni loppuu merkkailu. Eläinkaupoissa myydään myös suihkutettavia karkotteita,mut ne haisee pahalle myös ihmisen nenään :D toinen on uroskoirien housut, googlaappa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että se on Manu-rassulla edessä! Nyt on ehkä viikon verran mennyt taas oikein hienosti, eikä Manu ole pissinyt ympäriinsä! Ehkä mökkireissu teki sille hyvää ja se ymmärsi, ettei sisälle kannata turhaan pissiä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!