torstai 24. heinäkuuta 2014

Parin euron kimppuLidlin 2.50 euron jättikokoinen ruusukimppu löysi ruokakauppareissulla tiensä meidän kotiin. Kuvittelenko, vai onko kukkakauppojen ja markettien ruusuissa joku ero? Nämä ruusut eivät tuoksu yhtään millekään. Leikkokukissa on kyllä jotakin aivan erityistä taikaa; koko olohuone tuntuu ruusukimpun myötä niin paljon kivemmalta!


Olohuoneessa on muuten kaikki ennallaan, paitsi että huonekalut ovat vaihtaneet paikaansa. Ruskea sohva on nyt ikkunaa vasten, valkoinen sitä vastapäätä keskellä lattiaa. Pelipyötä on kuvasta katsoen vasemmalla; entinen pelipöytänurkkaus on nyt pyhitetty ompeluasioille.
Manu-koira on nyt viisi kuukautta vanha, ja siitä on tullut valtavan iso rontti. En tiedä, onko kyse Manun villistä luonteesta vai siitä, että on kaksi koiraa, mutta Manu on aivan hirvittävä häseltäjä. En muista, ettäkö Elmo olisi koskaan pentuna ollut noin rasavilli. Joka paikan se on aina sotkemassa, ja aina se on tiellä höseltämässä. Sääliksihän tuota käy.


Mutta nyt mukavasti kohti edessä siintävää viikonloppua! Minä sain eilen oikein hienoja uutisia, ja aion nyt koko loppu viikon ja siitä edespäinkin olla näin: :) :) :) :) :)


12 kommenttia:

 1. Voi Manua! Taitaa tuo häseltäminen olla yleistä helmikuun pennuilla, meidän Kali on aivan mahdoton häseltäjä, ei pysy lainkaan villahousuissaan ja voimaa alkaa olla enemmän kuin viisikuukautisella tarvitisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Manukin allkaa olla aika jämäkkä koira. Järkeä ei vielä päästä löydy. Se on pöljä kuin palikka. Toivottavasti se tuosta vielä viisastuu.

   Poista
 2. Lidlissä oli pari viikkoa sitten ihania liljakimppuja edullisesti. Minä olen niin hyvä (nopea) kuihduttamaan ruusut, että olen tullut siihen tulokseen että minun on ihan turha niitä ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ruusut mullakaan kauaa kestä. Neilikat kestää pitkään, mutta onhan se toisaalta kiva, kun vähän joskus vaihtelee kukkia. Nämäkin 2.50 euron kukat tais olla jo edellispäivän kukkasia, pikkusen auenneita. Vielä menevät jonku aikaa :)

   Poista
 3. Olet oikeassa tuon kukka-asian suhteen! Itsekin olen huomannut, että kimppu huoneessa antaa energiaa. Eikä sitä jaksa aina odottaa, että joku ojentaisi kimpun. Joskus se kannattaa ojentaa itse itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan kannata odottaa, että saisi kukkia. Itse kannattaa omat kukkansa ostaa, niin on, mitä ihastella :)

   Poista
 4. Ihana Manu, melkoisen iso rontti toden totta!! <3 <3
  Ja hei, onnea hienojen uutisten johdosta! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manun täytyy vielä paljon ja kovasti jaksaa opiskella kunnollista olemista ja elämistä. Mutta ehkä siitäkin jonakin päivänä tulee yhtä hieno koira ku Elmosta.

   Kiitokset onnitteluista! :)

   Poista
 5. Ja mä aion olla koko viikonlopun ??? kun mietin mitä kivoja uutisia olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutiseni ovat laadultaan hyvin epäkiinnostavia, työhön liittyviä. Minä olen ainoa ihminen maailmassa, jota ne kiinnostavat :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!