keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kukkia ja ikkunaostoksiaKesän kukat ovat nyt ihanimmillaan. Nappasin mummolareissulla mummon pihasta kolme liljaa mukaan, ja oranssit kukat ihastuttavat nyt meillä sisätiloissa. Pitkiin aikoihin en ole ostanut uutta kimppua kotiin; ulkomaailma on nyt niin mukavan rehevän kukkea, ettei haittaa, jos sisällä ei aina olekaan uutta puskaa.


Sillä välin, kun olimme poissa, olivat parvekkeen kukatkin alkaneet kukoistaa. Olin ehtinyt antaa näille jo roskakorituomion, mutta niin vain krysanteemikin pukkaa uutta kukkaa, samoin jo kertaalleen kaikki kukkansa tiputtanut ruusu. Poissaoloni puutarhasta tekee näköjään pelkkää hyvää.
Ja sitten se eilinen hetken mielijohde, uusi vanha kaappi! Näyteikkunassa killunut Lahden Puukaluston rulokaappi kiinnitti huomioni jo matkan päästä. Tänään se kannettiin eteiseen, jossa se tuumailee tulevaa paikkaansa. 


Noin upea vanha kaappi! Miksihän joku on siitä luopunut?


5 kommenttia:

 1. Niinpä...miten joku raaskii luopua vanhoista huonekaluista....ihmettelen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toki olla, että se on itselläkin jossain vaiheessa edessä. Kaikkea hienoa ja mahtavaa ei millään voi mahduttaa yksiin pieniin tiloihin!

   Poista
 2. Ou-nou mikä rulokaappi! Aivan sairaan hieno. Ja nuo lajittelut vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Juuri ehdinkin postata parempia kuvia kaappivanhuksesta :)

   Poista
 3. Ei ole krysanteemi, vaan ihanainen daalia (mummojen kielellä joriini). Jos saat juurakon talvetettua kellarissa, saat siitä vuosi vuodelta upeamman. Poista kuihtuneet kukat ja kastelulannoita, niin kukkii aina vaan komeammin.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!