sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Huoneesta toiseenTaas on puljailtu huonekaluja paikasta toiseen. Muistelin, että iso kaappivanhus siirrettiin makuuhuoneesta olohuoneeseen vain ihan vähän aikaa sitten, mutta kyllä kai siitä yli puoli vuotta ainakin on. Nyt kaappi raahattiin takaisin alkuperäiselle paikalleen makuuhuoneeseen; vaikka se ei siellä niin hyvin olekaan näkösällä, niin eipähän ole tukkimassa olohuonetta ahtaaksi ja tunkkaiseksi.Viikko sitten kokeilin, josko ompelupöytä sopisi sängyn oikealle puolelle. Kyllähän se siihen mahtui, mutta hyvältä se ei näyttänyt. Lasivitriini pitäisi siirtää takaisin oikealle paikalleen. Isommalle kirjahyllyllekin olisi tarvetta.

Nyt on kaappivanhus paikoillaan ja valmiina uuteen arkiviikkoon.4 kommenttia:

 1. Ompas mahtipontinen kaappi! Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä iso kaappi on ihan ensimmäinen vanha löytöni :) Tuosta se sitten alkoi ja tuon jälkeen lopullisesti repsahdin. Tänään kävin ostamassa uusimman, ehkä noin sadannen vanhan kaappini.

   Poista
 2. Ompas komea vanha kaappi! Varmaa tooosi painava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komea se kyllä on! Ja minä onnekas vältyin vielä kunnostamisen vaivalta: joku edellinen omistaja on todella siististi kunnostanut tai kunnostuttanut tämään. Joissain piilopaikoissa näkyy häivähdys punaista maalia. Tätänykyä pinnassa on maltillinen, huomaamaton vaha.

   Onhan tuo kyllä painava, kun sitä sisällä siirtelee. Jos muuttaa kokonaan paikasta toiseen, kaappi kannattaa purkaa osiin. Alaosan, yläosan ja keskiosat saa toisistaan irti. Keskiosat vielä useampaan palaseen.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!