lauantai 28. kesäkuuta 2014

Pikkuruinen parveke kaunistautuuMeidän minimaalinen parveke on ollut melkoisen vähällä käytöllä tänä kesänä. Ilmat ovat olleet niin kylmät, ettei parvekkeella tule paljon vietettyä aikaa. Viime vuonna ostettu, oikein hyvä hiiligrilli on kyllä ollut jokaviikkoisessa käytössä. Tulee vähän kesän tuntua, kun grillaa ruuat pihalla.


Itse en ole jaksanut parvekkeen rappiotilasta sen pahemmin huolehtia, mutta mies oli innokas saamaan partsin kesäkuntoon. Meillä on aivan väärän malliset kalusteet näin pieneen tilaan, ja ne pitäisi kyllä uusia, jos aikoo saada parvekkeesta edes vähän iloa irti. Tuolien ja pöytien pitäisi olla seinienmyötäiset, eikä pyöreät ja klaffimalliset kuten nykyään.


Nyt kuitenkin laitettiin lattialaatat ruman betonin peitoksi. Aikaisemmin tässä on ollut vihreä nurmimatto, joka sekin oli kiva, mutta liian pieni.

Parvekkeen kaiteelle ostettiin kolme uutta kukkatelinettä. Kukat tietysti kuuluvat parvekkeelle, mutta moninaiset ruukkukokoelmat veivät turhaan vähäistä käyttötilaa. Vielä pitäisi jaksaa istuttaa kukat ruukkuihin. 


Tältä siellä nyt näyttää. Laattapaloilla ei aivan koko lattiaa saatu peitettyä, koska tila oli vinkkura, mutta todella paljon siistimmältä näyttää näinkin.
Manu oli hyvänä apuna lattian asennuksessa. Tässä kuvassa koira suorittaa lopputarkastusta. Läpi meni; Manu tykkää!


10 kommenttia:

 1. Parvekkeesta tuli hieno, kyllä se pienikin ulkotila kesällä on mukava. Kuva Manusta on kyllä yliveto, kertakaikkisen suloinen kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä parveke täytyy olla, vaikka minimaalinen olisikin :)

   Manu näyttää leppoisalta ja harmittomalta, mutta oikeasti se on oikea vilperi.

   Poista
 2. Manulla on hyvä maku...minäkin tykkään..:) Vaikka parveke on pieni on se sentään parveke...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se aukinainen ulko-ovi avartaa kotia tosi paljon, vaikka parveketilaa olisikin vain pari neliötä.

   Poista
 3. Onpas mielettömän kiva ratkaisu! Itsekin joskus haaveilin noista laatoista, mutta meidän parveke on sen verran kookas että budjetti tuli sitten vastaan ja ostettiin parvekematto (onneksi on lasitettu partsi). Ihanan kesäinen, vaikka tämä Suomen kesä ei ilmoiltaan olekaan ollut ihan paras mahdollinen :D

  -Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ongelmahan se tuokin on! Mutta jos on oikein iso parveke, sinnehän voisi nikkaroida kokopitkästä laudasta yhtenäisen lattian :) Meille nämä laatat taisivat tulla maksamaan 50 euroa. Ritilät myytiin setissä, ja muutama jäi yli.

   Pitkään emmittiin, uskalletaanko laattaa laittaakaan lattiaan, kun se nostaa lattian korkeutta. Parvekkeen kaiteet ovat meillä todella, todella matalat jo ennestään.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ja ompas Manu jo iso!! Herttinen sentään! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manu on aivan valtava! Pitääpä muuten muistaa punnita se. Enää ei ole viikkokausiin tarvinnut antaa matokuuria, niin ei ole tullut koiraa punnittuakaan. Veikkaukseni on, että se painaa kuutisen kiloa. Elmo painaa ehkä 8 tai 9.

   Poista
 5. Lattiasta tuli hieno ja Manu näyttää todella tyytyväiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Manu on oikeastaan aina tyytyväinen. Sille kelpaa mikä vain.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!