sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

LaskelmiaVirkkailut ja sisustushaaveilut jatkuvat täällä suunnalla. Olisi kiva päästä tekemään joku oikein perinpohjainen sisustusmuutos, mutta kaikki paikat ovat aivan niin kuin ennenkin. Pojan huoneeseen on yhä edelleen etsinnässä isompi sänky ja olohuoneeseen ompelunurkkaus, mutta verkkaanlaisesti asiat etenevät.

Tänä vuonna koulussa ja kerhoissa on tehty monenmoista käsityötä. Hienoimmat työt on jätetty pojan huoneeseen esille. Niin myös tämä huopakankaasta ommeltu oranssi, hirvittävän sympaattinen möllykkä. 


Vessan liitutaululla maalattu ovi toimii tärkeiden asioiden ilmoitustauluna. Nyt siinä näkyy pojan eilisen päivän pullonkeräyslaskelmat. Onni on asua puistomaisella kaupunkialueella; kahdella pikku lenkillä poika tienasi peräti 33.90 euroa! Helluntaihan se taas sattui yllättämään, eikä järkyttävää pullolastia voikaan heti viedä kauppaan.


Eipä ihme, että pullonkerääjiä on niin runsaasti liikkeellä. Kyllähän tuolla tienaisi ainakin hyvinä puistopäivinä, jos oikein asiakseen ottaisi.


4 kommenttia:

 1. Tuollaiset itsetehdyt pehmojutut ovat kyllä ihania..:))

  VastaaPoista
 2. Ohhoh...taidan laittaa tytön kesätöihin pulloja keräämään, muuta kun ei saanut. Ihanan näköisiä kuvia ja nuö möllykät ovat niitä suurimpia aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapa ihimeessä! Varmasti hyvinä kesäpäivinä tienaa. Tapahtumapäivinä vielä sitäkin enemmän :)

   Me kyllä harmikseni laskettiin saldo ihan väärin. Tänään käytiin palauttamassa pullot, ja joku 25 euroa vain tuli.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!