lauantai 14. kesäkuuta 2014

Koiranpeti sesselleVanha, käsin tehty koiranpeti muutti meille jokin aika sitten. Koiranpeti on kuulunut miehen edelliselle koiralle, ja nyt Manu sai sen käyttöönsä. Pedin olisi saanut maalata, jos olisi halunnut, mutta minusta tämä on oikein kiva tämmöisenään. 


Piirsin pedin pohjan mukaan kaavan, ompelin patjan päällisen ja täytin patjan vanhan, huonoksi käyneen tyynyn sisälmyksillä. Manu arvostaa pedin käyttöarvoa, minä sen ulkonäköä.Peti on sen kokoinen, että Elmokin siihen juuri mahtuisi. Manu on kasvanut viime aikoina hurjasti, joten täytyy toivoa, ettei se ylitä Elmon mittoja. Elmohan on meillä etuoikeutetussa asemassa, eikä sen tarvitse pebaansa koiranpeteihin istutella; se saa nukkua isäntiensä kanssa oikealla sängyllä. Manu ei vielä saa nukkua oikealla sängyllä, ettei se pissaa patjaa pilalle.


Muutenkaan en toista koiraa nukkumiskaverikseni enää kaipaisi, joten Manun on paras totutella nukkumaan yksinään omassa pedissä. Kyllä sen siinä kelpaa.


8 kommenttia:

 1. Tyylikäs:)tosi kauniin mallinen tuo peti.kyllä kelpaa siinä pötkötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin tuo peti on hirveän hieno!

   Poista
 2. Ihan mieletön! Löytääköhän tuollaisia petejä vielä jostain!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän kysymykseen nopeasti välistä:

   Tuo koiranpeti on miehen isän käsin nikkaroima. Se on aikaisemmin ollut miehen edellisen koiran peti. Noita ei siis ole ikinä saanut kaupasta.

   Poista
 3. Aivan upea sänky! Oikea desing-tuote!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt kelpaa Manun, kun noin hienon sängyn sai. Meilläkin Niilo nukkuu meidän sängyssä....ja me sitten nukutaan mihin mahdutaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmokin vie sängystä aika paljon tilaa, mutta onneksi se useimmiten suunnistaa jalkopäähän.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!