tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kesätunnelmia OulustaSain tutulta yrittäjältä tosi kivan kuvaustehtävän: yrityksen nettisivuille tarvittiin Oulu-aiheista kuvastoa, ja minähän lupasin räpsiä. 


Aurinkoisen leppoisana kesäpäivänä pakkasin kameran mukaan ja hyppäsin pyörän tarakalle tarkoituksenani vangita kuviin Oulun henkeä. Yhtään poseeraavaa Toripolliisi-tyyppistä kuvaa en ottanut; minusta oululaisuus näkyy niin monella muullakin, ei niin ilmiselvällä tavalla ympäristössä.


Koen ihan vastikään löytäneeni valokuvaukseen liittyen omanlaiseni otteen. Maisemien kuvaaminen on vielä aivan täysi mysteeri, mutta pienempiä yksityiskohtia kuvattaessa löydän jo otoksista oman ominaisen kädenjälkeni. Tietenkin tarvitsen vielä harjoitusta vaikka ja kuinka paljon, eikä varmasti olisi pahitteeksi, jos vaikka joskus lukisin kameran käyttöohjekirjankin. Siihen tarvitaan kuitenkin ehkä pidempi sairaalajakso vuodeosastolla, molemmat jalat kipsissä ja ei nettiyhteyttä. Eli hetkenä minä hyvänsä.


Tervetuloa Ouluun. Täällä on ihan nättiä, jos kameran linssin läpi katsoo.Ja kas näin on Päivän lintu -aihekin näppärästi käsitelty! :)


4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olet ottanut! Ja lintukuvakin on hieno..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy yrittää taas löytää lisää kuvattavia lintuja. Pikkulinnut ovat minulle aivan liian nopeita. Täytyy olla joku pulu tai sorsa, että ehdin napsia kuvia.

   Poista
 2. Oulussa näyttää aurinkoiselta. Lapsuuskodistani oli Ouluun vain 120 km, nykyisestä yli 600. Ehkä jonain päivänä vielä Ouluun tullaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan näyttää aurinkoiselta, mutta kovin vilpoista täällä on vielä :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!