perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäkoirat ja pyykkipäiväKylläpäs on ollutkin nätti päivä! Perjantai tarkoittaa perinteisesti siivouspäivää. Niin taas tänäänkin, vaikka aurinko porotti täydeltä terää. 


Uskaltauduin ensimmäistä kertaa ikinä raahaamaan pyykit ulos kuivumaan. Olen aina suhtautunut vähän epäluuloisesti julkisten tilojen pyykinkuivausmahdollisuuksiin, mutta nyt oikein villisti repäisin. Otin kuvia todisteeksi.

Eilen kävimme uittamassa koiria hiekkarannalla. Manu pääsi ensimmäistä kertaa uimaan, ja parin tunnin räpiköinnin jälkeen molemmat piskit olivat umpiväsyneitä. Elmo pelkästä fyysisestä rasituksesta, Manu lisäksi henkisestä.
Raukka yrittää poseerata, kerran käsketään, vaikka silmät jo luppasevat kiinni :,)


Manulla oli illalla vielä hiekkaa kuononpäässä.

Aivan hyvä kesä tästä vielä tulee. 


1 kommentti:

  1. Kas, täältähän löytyi mukavanoloinen blogi :)

    Minua harmittaa kovin, kun koiristamme ei yksi ainoatakaan tykkää uida - päinvastoin, ne suoraataan vihaavat sitä. Kahdella nuorimmaisella on niin muhkeat turkit, että tekisi todella hyvää kun kävisivät uimassa kuumina hellepäivinä, kun etenkin nuorimmalla on kurjat oltavat kuumalla ilmalla.

    Joskus olen ollut kurja ihminen ja mennessäni itse uimaan, olen kantanut koiran sylissä järveen ja se on sitten saanut uida rantaan - kidutettu ilme kasvoilaan ;)

    VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!