torstai 19. kesäkuuta 2014

JuhannusarvoitusJuhannuksen ensimmäinen peilin kautta kuvattu selfie on otettu! Tästä on suunta enää samaa rataa eteenpäin!

Kävin jo aamulla hyvissä ajoin ruuhkat välttäen ruokakaupassa, mutta niinpähän vain unohin yhtä ja toista listalta. Vessapaperi on aina juhlapyhien aikaan ykkösenä ostoslistalla, koska vessapaperiton juhannus ei olisi juhannus ensinkään. Vessapaperia ei voi koskaan unohtaa, mutta harvemmin ostettavat asiat pääsivät nyt unohtumaan. Nyt ei sovi olla leväperäinen; täytyy tarkasti miettiä, mitä tarvitsee. Ovathan kaupat sentään kaksi päivää kiinni. Ensimmäisenä ostoslistallani ovat ainakin tuorekukat ja samppoo; olisi karseaa olla juhannuksena kukaton, ja vielä karseampaa olisi, jos ei olisi edes samppoota. Käyttäisinkö palasaippuaa? Laminaattilattioille tarkoitettua Tolua? Tekisinkö omaa samppoota ruokasoodasta ja etikasta? Paras on juosta kipin kapin uudelleen kauppaan.Tänään pitäisi siivota, mutta ompelukoneella on vielä työ kesken. Kaikenlaiset arvuuttelut ovat aina olleet blogissani hyvin suosittuja. Niihin vastaa keskimäärin 0.3-0.7 ihmistä per postaus. Tässä siis juhannusarvoitus:


Tuhannen pistettä sille, joka arvaa, mikä tekniikka on kyseessä ja mikä tästä tulee. Hame siitä ei tule, vaikka innostuinkin jo värikästä hepsukkaa päälleni sommittelemaan.


Lopuksi tahtoisin jakaa kaikille tämän netissä kiertäneen, kaikin puolin ajankohtaisen muistutuksen:


Mukavaa juhannusta kaikille! Minä jäin yksin kotiin siivoamaan, ompelemaan ja herkuttelemaan, joten palaan tänne varmasti pian.


7 kommenttia:

 1. Hmmm...mikähän tuosta tulee...en kyllä osaa sanoa..:), mutta tuohon tukanpesuun voin suositella nestesaippuaa.... minä meinaan edelliskerralla pesin ensin nestesaippualla ja ihmettelin, että miksi ei oikein kunnolla vaahdota...siinä samassa tajusin, että voi laitoin päähäni saippuaa...no kyllä oli puhdas, kun päälle vielä pesin shamppoolla..:D
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulosta kovin hyvältä tuo sinun nestesaippuavinkki, jos kuitenkin lopulta pesit tavallisella samppoolla :) Mutta minäpä kävin vielä eilen kaupassa, niin ei tarvitse nyt jussina kärsiä niin kuin pula-ajalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei, mutta hyvä idea! Varmasti pitäisi kyllä ommella kankainen sisäpussi alle, että kassi kestäisi käyttöäkin.

   Poista
 3. Ompelukoneiden suojahuput tai pöytäliina parvekkeelle?

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen meni oikein! Olet oikea velho!

   Tämä muovipusseista ompelu onkin aika työlästä puuhaa. Vielä pitäisi ommella tuota "kangasta" tuplasti nykyisen määrän verran, että saan pussukan taitettu sillä tavalla kuin ajattelin. En vielä tiedä, pitäisikö saumat ommella samalla tavalla kuin jos ompelisin tavallista kangasta, vai ompelenko oikeat puolet vastakkain ja jätän saumanvarat nurjalle.

   Poista
  2. Siis pitäisikö ommella tavallisesti vai niin, että saumat jäävät ulos.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!