sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Väri-ilottelua makuuhuoneessaEi postausta ilman koiravalitusta. 


Elmo on päättänyt vaihtaa karvoituksensa väriä ja karva kerrallaan irrottautua vanhasta turkistaan. Pupujussi-Elmo, joka ennen on ollut pikimusta, on nyt ottanut itselleen uuden, kesään sopivan trendivärin, ruskean. Tätä riemun asiaa juhlistaakseni laitoin valkoisen sohvan päälliset pesuun. Sen jälkeen, kun olin ensin teippirullalla lanannut kolme kiloa karvaa kankaista.


Aina on joku paikka rempallaan, mutta onneksi on aina joku toinen paikka nättinä. Makuuhuoneen pinkki nojatuoli ja äidin kutoma viltti sopivat järjettömän hienosti yhteen. Näissä sentään silmä lepää.


Eipä sittenkään. En voi olla mainitsematta, että tätäkin kuvaa katsoessa muistuu mieleen, että koiranpennut repivät tuolin oikean kulman verhoilut irti. En ole korjaamassa. Eihän sitä juuri edes huomaa.


Viltti olisi mitä mahtavin päiväpeitto, mutta harvakseltaan uskallan sitä sängyn päällä pitää. Koiran kynnet kun saavat langat pakoilemaan, kuinkas muuten. 
Oikeasti minun piti tulla hehkuttamaan makuuhuoneen ihania väriyhdistelmiä, mutta jopas mahdutin melkoisen määrän valitusta näihin muutamiin virkkeisiin! Välistä noiden koirien kanssa vain on aivan kuin navetassa asuisi. Juuri nyt tällä hetkellä molemmat lököttelevät ulkoilun jäljiltä reporankoina, ja voisi luulla, ettei niistä ole koskaan mitään vaivaa kenellekään. Ovien karmeilla kuivuvat räsymatot, päällisistä riisuttu sohva, pyykkitelineellä olevat sohvanpäälliset ja eteisen lattialla komeileva kakkakasa vihjaavat kuitenkin aivan muuta.


Akvaariokala. Miksi en ottanut sellaista. Ensi kerralla kun tekee mieli ottaa uusi koiranpentu, otan akvaariokalan.


10 kommenttia:

 1. Näyttää hienolta! Ihania värejä ja juttuja. Mistä tuo luurankotaulu on? Minäkin tahtoisin sellaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostin luurankojulisteen joskus monta vuotta sitten yliopiston kirjakaupasta. Sieltä ne loppuivat nopeasti, enkä tiedä, mistä muualta niitä saa.

   Poista
 2. Niiiin, mutta on karvaturriaisia kivempi rapsutella kuin akvaariokalaa ja ovat ne muutenkin persoonallismpia... Vaikka välillä kyllä ottaa niiiin pattiin :)
  Mukavalle näyttää makkarissa. Kiva tuo musta seinä! Meille on joskus maailmassa tulossa telkkuhuoneeseen musta seinä, kunhan vaan sais tapetit rapsuteltua pois. Ikuisuustyö, joka on ollut kesken jo kuukauden ja sotku sen mukaista..huokaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se toki niinkin. Mutta akvaariokalat ei käy keittiön matolla pissaamassa, eivätkä ne nosta meteliä, jos jätän ne yksin kotiin. Eivät muutenkaan roiku koko aikaa jaloissa. Ja niin kuin joku jo Facebookin puolella osuvasti sanoi, niistä ei koskaan tarvitse poistaa punkkeja.

   Keskeneräinen remppa on rasittava :P

   Poista
 3. Hih...vai otat akvaariokalan...:)
  Ihana pinkki tuoli ja tuo peitto sopii siihen tosi hyvin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsen seuraavalla kerralla vakavasti akvaariokalan ja koiranpennun välillä, jos koskaan enää tekee mieli ottaa koiranpentua.

   Poista
 4. Silmä lepää näissä kuvissa! Hienoja sävyjä ja ihan mahtava sängynpääty. Tuollaisesta lasivitriinikirjakaapista haaveilen itsekin.

  Karva-asioissa luotan furminaattorin ja koiratehokkaan imurin voimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :)

   Tuo lasivitriinikaappi on ostettu vanhantavaranliikkeestä vuosi sitten, ja tykkään siitä tosi paljon. Ehkä olohuoneessa voisi olla samantyyppistä hyllykköä korkeampana, niin saisi kaikki kirjat ovien taakse.

   Elmosta ei oikeasti irtoa karvaa. Pesin sen pari päivää sitten, ja mitä lie vuosikertakarvoja ja pyristeli ympäriinsä. Turkin väri sillä on kyllä selkeästi vaihtanut sävyään, mikä on hyvin outoa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!