maanantai 12. toukokuuta 2014

Työn allaIhana, uusi vanha saumurini! Niin on ruma ja räppänä, mutta kylläpä vain on kätevä. Vielä ei työpisteongelma ole edennyt mihinkään suuntaan, mutta paremman tilan puutteessa olen linnoittautunut olohuoneen sivupöydälle. Koko olohuone on langanpätkien, kangaspölyn ja muun oheissälän peitossa, mutta onpa mukavaa välistä levittäytyä kunnolla.


Miten olenkaan koskaan pärjännyt ilman saumuria. Puuvillakankaan reunat on mukava reunustaa saumurin siistillä ompeleella, mutta vielä mukavampaa on saumuroida helposti repsuuntuvaa, liukasta satiinikangasta.


Saksin kirpparilta ostetun, sinisävyisen kukkaverhon mekoksi. Vielä se on kesken ja työtä riittää, mutta malli on jo näkyvillä. Yläosan vuorikankaan leikkasin vanhasta, käyttämättömäksi jääneestä satiinimekosta, alaosan vuori puolestaan on pönäkämpää jämäkangasta.

Keskeneräistä työtä on ihan hölmöä esitellä, mutta en nyt millään malttanut mieltäni. Jospa ensi kerralla tämäkin mekko olisi jo kokonaan valmis!


6 kommenttia:

 1. Oi pliis, tämmösen ohje tänne, jooko, antaisin vaikka pari varvasta ja puolikkaan korvaa niistä mekoista, joita väsäilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitko se sinä, joka pyysi mekon ohjetta aikaisemmin? Olen pitänyt pyynnön korvan takana ja odottanut oikeaa hetkeä. Aloin tänään väsätä uutta mekkoa ilman valmiita kaavoja niin, että ohjeiden avulla voi kuka tahansa tehdä samanlaisen mekon :)

   Nyt odotetaan, että ompelukone ryhtyy taas yhteistyöhön.

   Tämän sinisen mekon ohjeet löytyy Suuri Käsityö -lehden numerosta 4/2013.

   Poista
 2. Ihana! Olkoonkin keskeneräinen silti se hurmaa! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana sininen mekko!!!!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!