keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Surumielisiä Pielisiä liukuhihnallaKaivelin eilen kankaita esille ja innostuin saksimaan erilaisia väriyhdistelmiä Surumielisistä Pielisistä. Osalle variksista tuleva koti on jo tiedossa, mutta jos viitsin raahautua kaverini kanssa lauantaiseen Siivouspäivä-tapahtumaan myymään, voisin koettaa ottaa muutaman linnunkin mukaan.


Näitä on vain niin mukava tehdä. Löysin varastosta myös tuon oranssin vakosamettikankaan, josta leikkasin kaikkien varisten nokat. Tämä jonkun ihmisen vanha keittiökappa on ehdottomasti paras nokkamateriaali.

Eilen ompelin varisten työläimmät osat, silmämunat iiriksineen. Jatko sujuukin sitten sutjakkaammin, joten eiköhän meille kohta pelahda melkoinen harakkalauma kotkottamaan.


12 kommenttia:

 1. Noi on kyllä ihan mahtavia! Jonkun verran pysyy ompelukone näppisissä itselläkin, mutta olen kyllä kade sun ompelutaidoista!! Harmi, kun ei ole harakalle tarvetta kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :) Nämä on ihan helppo ommella, mutta on tämä silti hienoin ompeluidea, jonka olen ikinä keksinyt :) Voisinpa laittaa parvellisen Pielisiä ihan muuten vain ompelunurkkaukseen möllöttämään.

   Poista
 2. Hih - kerrankin jotain muuta kuin pöllöjä :) Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne pöllöt paikkansa ansainneet trendien huipulta! Ne on niin lutuisia!

   Kiitokset kehuista :)

   Poista
 3. Hei!

  Luin tuolta Baarinurkkaus jyrän alle-postauksesta, että saattaisit tarvita peiliovea, puista. Minulla olisi jemmassa yksi sellainen, vaikkei kyllä ole aavistustakaan, vastaako se tippaakaan sinun ajatusta kauniista ovesta. Huikkaile vaikka tämän postauksen alle, jos saattaisit olla kiinnostunut (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Olen tosiaan miettinyt erilaisia pöytävaihtoehtoja baarinurkkauksen tilalle. Toisaalta olen ihastellut sellaisia vanhanajan kirjoituspöytiä, mutta ne tuppaavat olemaan aika pieniä.

   Peilioven plussaa olisi se, että siihen mahtuisi hyvin vierekkäin sekä ompelukone että saumuri. Pukkijalkojakin saa aika halvalla ja helposti uutena, mutta lasilevy saattaa olla hintavampi.

   Peilioven pitäisi olla kapea, ehkä joku 50-senttinen, että se mahtuu tuohon tilaan. Minkälevyinen sinun ovesi on ja onko se täällä Oulussa?

   Poista
 4. Hei! Mahdollisimman tarkka metrimittamittaukseni antoi oven koolle tuloksen 69,2 cm x 184,5 cm. Ovi on Oulussa :) Se on aika kelmivän karmeassa kunnossa, mutta tuunaushan on sun juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveys alkaa olla vähän siinä ja siinä, onko se jo liian suuri. Jos olet luopumassa ovesta, niin kannattaa ihmeessä laittaa se Tori.fihin myyntiin! Vanhoille oville löytyy varmasti ostajia jonoksi asti :) Jos näin teet, niin linkkaa myynti-ilmoituksesi vielä minulle! :)

   Poista
 5. Hei jälleen! Otin vinkistä vaarin ja tässäpä tämä: http://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Puinen_ovi_12181506.htm?ca=2&w=1
  En tuosta hinnasta oikein tiedä, mututuntumalla koitin arvioida, siitä voi tinkiäkin ja tarjotakin siis saa, jos innostut (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Hieno ovi se on, mutta meille kyllä liian leveä. Hintakin on minun mielestäni aivan kohdillaan, joten toivotaan, että kauppa käy!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!