maanantai 26. toukokuuta 2014

OlohuoneessaOlohuoneen isompi, beige matto siirtyi varastoon koiranpennun vuoksi, ja tilalle kannoin kaksi sinisävyistä räsymattoa. Räsymatot ovat ihmiskunnan kaikkien aikojen paras keksintö: niitä voi pestä mielin määrin, ja pestessä materiaali sen kuin paranee. 


Tämä ennenaikainen mattojen tuominen on tietysti kostautunut jo moneen kertaan, koska Manu-poika ei ymmärrä virallisen pissa-alustan ja ei-pissa-alustaksi tarkoitetun räsymaton eroa. Onneksi on pesukone, ja onneksi matot mahtuvat koneeseen.


Erikoisten sisustusratkaisujen ongelma on se, ettei niitä välttämättä jaksa ikuisesti katsella. Pottulaatikosta tehty sohvapöytä jaksaa ihastuttaa aina vain, mutta baarinurkkaus sen sijaan on alkanut nyppiä pahemman kerran.


Baarinurkkauksen sanomalehtiseinä lähtee, jahka saamme ylimääräiset tavarat alta pois. Biotakka ja nahkaiset nojatuolit ovatkin Torin puolella myynnissä, joten sinne kannattaa suunnata, jos on nojatuoleja tai biotakkaa vailla.


Pelipöytä jää toki paikoilleen, mutta kunhan ylimääräiset tavarat lähtevät ja kunhan löydän sopivan työpöydän ja kangaskaapin, muuntuu nurkkaus ompeluateljeekseni.


2 kommenttia:

 1. Räsymattojen puolesta liputetaan täälläki, ja erityisesti koneeseen mahtuvien. Niin kätevää. Makee toi sanomalehtiseinä, mutta varmastikin sellainen, että siihen saattaa kyllästyä. Aika aikaa kutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään sen parempaa ei ole kuin koneeseen mahtuva räsymatto! Me saadaan ihan rauhassa sikailla täällä, kun kone vain pesee :) Koirien kanssa me ei kyllä pärjättäisi millään yhdesti kesässä mattolaiturilla -pesutahdilla.

   Nyt on sanomalehtiseinä lähtenyt! Mies toivoo tuohon jotakin tiettyä tapettia, mutta minusta seinä voisi olla ihan kiva valkoisenakin. Katsoo nyt.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!