torstai 22. toukokuuta 2014

Kangaspakat kaappeihinElämämme on syklistä ja erittäin jännittävää. Aika usein on joku projekti päällänsä, ja silloin kodin valtaa täydellinen kaaos. Nyt aivan käsillä on seesteisyyden kausi; on aika kerätä enimmät ompelutarvikkeet kaappeihin ja pois silmistä.


Suurinta osaa kankaista säilytän varastosta laatikoissa, mikä  on hyvin epäkäytännöllistä, koska en ole ollenkaan perillä siitä, minkälaisia kankaita edes omistan. Sohvalle viikatut kankaat tungin kaapinperukoille, mikä sekin on erittäin epäkäytännöllistä, koska en kaappia purkamatta näe, missä mitäkin on. Olen yrittänyt miettiä baarinurkkauksen tilalle toimivaa ompelunurkkausta, ja jonkinlainen kaappi on kyllä aivan ehdoton. Mielellään sellainen, jossa on lasiovet, että iloisenväriset kangaspalat näkyvät uloskin, mutta eivät kuitenkaan pöllytä huoneilmaa pilalle. 


Eilisessä postauksessani höpöttelin jotakin "suurimman työn" tekemisestä, kun olin ommellut elukoiden silmät. Kyllä vain aika kultaa muistot. Silmien jälkeen linnuissa riittää yhtä jos toistakin ompeluvaihetta. Yllättävän kovatöisiä nämä ovat. Siis ainakin, jos tekee niitä kahdeksan kerrallaan. Varikset odottelevat vielä täyttämistä. Juuri nyt laiskottaa.Vasta kuvatessa huomasin, että sohvan päälle oli unohtunut varastosta kankaidenhakureissulla raahaamani pieni seinäkaappi. Tässä asunnossa kaappi ei koskaan ole ollut esillä, kun en ole keksinyt sille paikkaa, ja olenkin miettinyt, josko siitä pitäisi kokonaan luopua. Sitä en aio tehdä; pikkulokerikko tulee sopimaan ompelunurkkaukseeni aivan loistavasti! 


Pikkuisen se on harmikseni päässyt varastossa naarmuuntumaan, mutta mitäpä pienistä.

Nytpä ei sitten muuta kuin moppi viuhumaan, niin on pian viikonloppusiistiä!

2 kommenttia:

  1. Todella kiva kaappi...tai hyllykkö laatikoilla..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi söppänä! Harmi, että sitä varten tarvii porata kaksi reikää seinään, ja harmi, että porattava seinä on kiveä.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!