lauantai 3. toukokuuta 2014

Ihan minun näköinen pöllöTorilta löytynyt suloinen pöllötyyny lennähti olohuoneen sohvalle koiratyynyjen kaveriksi. Ystäväni piipahti meillä eilen kylässä ja kommentoi tyynyä ihan minun näköisekseni, luuli minun itse ommelleen sen. Otan tämän suurena kohteliaisuutena: minusta pöllötyyny on niin hieno.


Tykkään kovasti pöllön värisommittelusta. Kirjavan kukikas vartalo on selkeästi ommeltu jonkun ihmisen vanhasta neulepaidasta. Silmä, nokka ja sydän on leikattu fleecestä. Tästä aion ottaa opiksi: fleece ei rispaannu, joten reunat voi rauhassa ommella harvemmalla tikkauksella.
Jos olisin oikein reipas, siivoaisin tänään ahkerasti. Koiranpennun takia lattiat tahmaantuvat ennätysajassa, ja mopin varressa saa touhottaa aivan jatkuvasti. Pissimisen ja kakkimisen lisäksi Manulla on nykyään uusi harrastus: koira yltää siivoushanskojen säilytyspaikkaan, ja pienillä torahampaillaan se käy napsimassa niihin reikiä. Sellaisia mikroskooppisen pieniä reikiä, joita vain pienen koiranpennun minihampailla saa aikaan. Semmoisia ärsyttäviä, joita ei huomaa ennen kuin on jo hanskat kädessä ja kädet märkinä. Ties kuinka mones hanskapari on nyt joutunut Manun käsittelyyn, ja taas pitäisi käydä ostamassa uusi pari. Suunnittelen Manun menoksi kumihanskakostoa. Ehkäpä jätän hanskaparin oikein houkuttelevasti hollille, sidon siihen narun ja narun toiseen päähän kiinnitän kattilan kannen. Ja kun Manu nappaa hanskan, se saa elämänsä opetuksen. (Oikeasti en raaski säikäyttää Manu-parkaa. Tyydyn vain kuvittelemaan ilkeämielistä kostoa pääni sisällä.)


Mutta turha sitä vielä on hötkyillä. Eihän kello näytä edes puoltapäivää.


11 kommenttia:

 1. Nyt näyttää tas 12....siis kello, mutta eihän tässä vielä mikään kiire ole..:)
  Ihana Manu ja ihanat pienen koiran naskalihampaat..♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata turhaan hötkyillä, jos ei ole aivan pakko. Pitkään nukkuminen on parasta ikinä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä, ja mukavalta vaikuttaa myös!

   Poista
 3. Manu on kyllä ovela. Tosi ärsyttävää on kun siivoushanskoissa on vettä. Meillä neiti joskus läträä mun hanskoilla ja muka siivoaa, sen jälkeen hanskat ui vedessä.
  Ite olen kans ommellut pöllöjä mutta en tyynyiksi vaan lasten pehmoiksi ja pienempi on avaimenperänä, ne on tosi söpöjä ja lahjaksikin niitä olen tilauksesta ommellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Märät kumihanskat on iljettäviä. Sekin on inhaa, jos vettä pääsee valumaan hanskan sisälle, eikä se kuivukaan ennen seuraavaa käyttöä.

   Minä saan tänään saumurin. Sitten pääsee ompelemaan mitä haluaa. Jos vain ensin keksisi, mitä tekisi.

   Poista
 4. Suloinen pöllö kyllä. :) Minullakin on tuollainen, ei tosin ihan tuon värinen eikä varmaankaan noin suuri, se on kans joltain messuilta tai kirppikseltä, en ole ihan varma. Mutta pöllöt on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkohan ostanut samalta myyjältä? Käsityöt on kyllä kivoja. Nyt nämä muodikkaat pöllöjutut on huippuhienoja :)

   Poista
  2. Itse asiassa sain sen lahjaksi äidiltäni, joka sen käsittääkseni oli Oulusta ostanut, mutta saatan toki muistaa väärinkin. Joo, tekisi mieli itsekin yrittää värkätä jotain pöllömäistä. :)

   Poista
  3. No sittenpähän se saattaa olla samalta myyjältä :)

   Saumuri saapui nyt kotiin. Vielä pitäis keksiä, mille sitä alakais.

   Poista
  4. Itse asiassa huomasin, että sinun pöllölläsi on siivet ja minun ei! Ehkä ne eivät olekaan sukulaisia. Mutta samaa lajia kuitenkin. :)

   Vau, saumuri! Niillä on kiva hurruutella, vaikka itselläni ei olekaan, kunhan ei tule hulluksi lankojen kanssa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!