tiistai 27. toukokuuta 2014

Ebba Masalinin HeinäkasvejaOmpelunurkkaukseni edistyy vinhaa vauhtia. Nurkkausta varten on jo olemassa pieni seinähylly, joka on ollut varastossa jemmassa, kirpparilta löytynyt pieni punainen työkalupakki ja vanhempi kirppislöytö, pieni vanhahtava kukkataulu, jota en ole blogissa esitellytkään. Mielikuvani työnurkkauksesta on jokseenkin selvä, joten en turhaan viitsi harmitella sitä, ettei varsinaisia kalusteita ole vielä olemassa. Ehtiihän ne myöhemminkin.


Mutta tämä uusin löytö! Löysin sikahalvalla Ebba Masalin mustapohjaisen Heinäkasvit-koulutaulun. Ja mitäpä olisi ompelunurkkaus ilman Ebba Masalia ja koulutauluja? Ei yhtään mitään!
Ajatuksena ei ole jättää taulua sohvanurkkauksen puolelle, mutta aika hyvin se sopisi kyllä tähänkin. Olkoon nyt siinä, kunnes nurkkaus edistyy ihan oikeasti.


12 kommenttia:

 1. Tosi hieno löytö!! Kelpais kyllä minullekkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Myyjällä oli kuulemma useampikin koulutaulu, mutta en rohjennut edes katsoa niitä, kun tiesin, miten siinä olisi käynyt. Pysyin tosi tiukkana ja jämäkkänä!

   Poista
 2. Kaunis koulutaulu ja niin hyvin kyllä sopii tuohon työnurkkaukseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajatuksena oli siirtää taulu toiselle seinämälle, sinne missä sanomalehtiseinä ennen oli, mutta katsotaan, mitä tuleman pitää :)

   Poista
 3. Onnea huippulöydöstä! Etenkin sikahalpa kuulostaa hyyyyvältä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sikahalpa verrattuna siihen, mitä muiden Ebba Masalinien hinnat näyttävät olevan. Tämän taulun löysin netistä koulutauluja myyvästä paikasta, ja siellä hinta oli 135 euroa. Tuohon hintaan varmasti täysin priimakuntoinen, ja ehkä sillä oli jotakin aivan erityisiä, maagisia ominaisuuksiakin.

   Poista
 4. Jo monta vuotta olen haaveillut noista mustapohjaisista kasvitauluista enkä taida kyllästyä niihin millään. Opetustauluja meillä on vanhasta kyläkoulusta vino pino, mutta ei yhtään Masalinia. Hieno nurkkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä hienoja! Ihastelen paljon sen tyyppisiä koteja, joihin nämä koulutaulut sopivat kuin nenäpäähän. Nyt kun niitä kuvia on tarpeeksi katsellut, alkaa koulutaulutkin näyttää superhyviltä :)

   Poista
 5. Todellinen kaunotar tuo opetustaulu!
  Valoisaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetustaulut on kyllä kauniita :) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!