sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Rakeita keittiössäVoihan sniif! Olin valmistautunut keittiön kuvaamiseen suurella vaivalla. Tarkoitus oli ottaa kaikkien aikojen keittiökuvat, mutta tulinkin ottaneeksi kaikkien aikojen rakeiset kuvat. Valo ei näköjään riittänytkään enää illalla tai sitten olisi pitänyt käyttää jalustaa. Jalustaa en oikein ole koskaan oppinut käyttämään; se on tosi kömpelö ja rajoittaa liikkumista.


Täytyy tänään yrittää kuvaamista uudemman kerran. Harmi, että jotkut kuviin suunnittelemani kivat jutut ovat nyt mennyttä. Pullataikina on muuttunut valmiiksi rahkapiirakaksi ja kivan väriset karkit karahvissa ovat sulaneet limaksi. Kukat ja salaatit sentään vielä jaksavat sinnitellä.Täällä pohjoisen perukoilla vietetään tänään virpomispäivää. Oma lapseni ei ole koskaan käynyt virpomassa, mutta meille on tulossa pari tuttua lasta käymään.


Joko on pääsiäispumpuli valloittanut mielen? Yleensä pääsiäinen on kevään virstanpylväs, mutta tänä outona talvena, kun pääsiäinenkin on sattunut myöhäiseen ajankohtaan, kevät tuntuu alkaneen jo viikkoja sitten. Joka tapauksessa tästä eteenpäin mennään vinhaa vauhtia kohti kesää. Ja nythän eletään vuoden parasta aikaa; valoa riittää ja kaikki hyvä on vielä edessä päin!


14 kommenttia:

 1. Ostin muuten sattumalta eilen lehden, jossa oli juttu teidän kodista. Nopeasti tunnistin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kiva! Oisko tuo Consu-hylly meiltä semmonen helposti tunnistettava juttu?

   Poista
 2. Ihan hyviä kuvia on, teilla niin paljon hauskoja tavaroita ja yksityiskohtia sisustuksessa...niitähän jaksaa tuijotella pitempäänkin. Mukavaa virpomispäivää teille, minä lähden töihin :0(

  VastaaPoista
 3. Nääthän on kivoi kuvii!!! :D Meillä virpomispäivä on vasta ensi viikon lauantaina! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etelässä ja pohjoisessa taitaa olla eri aika. Pohjoisessa taitaa pääsiäisen vietto mennä loppua kohti niin hartaaksi, ettei silloin sovi enää trullitella :)

   Poista
 4. Teillä kaikkea kivaa katseltavaa keittiössäkin :)
  Vaan tuo on niin totta, että kun luulee ottavansa kivat kuvat niin sitten ovatkin epätarkkoja tms. ja esim. auringonsädehetki menee ohi. No mutta hyvää valokuvausopettelua tää bloggaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :)

   Se on kyllä ärsyttävää, kun kameran pikkunäytöltä kuvat näyttää tosi hyvältä, mutta tietokoneen näytöllä vasta huomaa, että surkeita tuli.

   Ei kyllä taitais tosiaan tulla kuvailtua kotia, jos ei pitäis blogia. Alkuajan kuvat on aivan karseita, mutta nyt olis taas kiva siirtyä kuvaamisessa seuraavalla tasolla. Oon vaan liian laiska esimerkiksi lukemaan kameran käyttöohjeita. Hirvittävä kynnys.

   Poista
 5. On tämä vaan niin kivaa aikaa...orvokkeja kävin äsken ikkunalle ja teranssille istuttamassa...:)
  Olen kyllä jo sanonutkin, mutta tykkään vaan noista teidän vanhoista keittiönkaapeista!! Tosi hyvä, ettette ole niitä vaihtanut mihinkään "ikean" kaappeihin..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin pidin yhtenä päivänä parvekkeella kukkaa, mutta nostin sen yöksi sisälle (ja unohdin seuraavana päivänä laittaa takaisin ulos).

   Keittiön kaapit on kyllä mahtavat. Onneksi ne on tässä säilytetty, ja toivottavasti säilytetään vastakin :)

   Poista
 6. Ihania kuvia, ai että miten aina ihastelen tuota kaappia ja Kekkostaulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha vitriini sopii kyllä kivasti keittiöön. Edellisessä asunnossa se oli jonkin aikaa myös olohuoneessa, mutta ei se aivan niin kiva siellä ollut.

   Poista
 7. Nuohan on hyviä kuvia! :D Ja niin ihana keittiö <3 Täydelliset huonekalut ja paljon kaikkia hauskoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vielä odottaa hyvä valo ja yrittää ottaa kuvat uudestaan niin, etteivät olisi rakeisia.

   Keittiön kaapistoista ja vitriinistä tykkään kovasti. Tosi pieni meidän keittiö kyllä on, ja ruokapöytä on noin pieneen tilaan oikeasti liian iso.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!