lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hyvää matkaa Kaapo!Lainakoiramme Kaapo tuli meille hoitoon samaan aikaan kun Manu luovutettiin. Pennut ehtivät olla meillä kaksi ja puoli viikkoa, ja vaikka kuinka tiesimme, että Kaapo on meillä vain lainassa, tuntui kovin pahalta luopua siitä tänään. Ihan samalla tavalla hellimme ja hoisimme lainakoiraa kuin omaammekin, ja ehdimme kiintyä toisiimme puolin ja toisin.

Pentulaatikkoikäisinä koirat ovat vekkuleita otuksia, mutta luovutusiän jälkeen niiden persoonallisuudet tuntuvat puhkeavan kukkaan ihan uudella tavalla. Aivan pienestä saakka pennuista näki, minkälaisia niiden perusluonteet olivat: toiset olivat rohkeita, toiset arkoja, toiset alistuvia ja toiset pomottavia. Näiden kahden ja puolen viikon aikana arka mutta silti utealias Kaapo on rohkaistunut, ja sen Elmon kaltaiset luupäiset piirteet ovat nousseet esiin. Huippuunsa säyseä Manu on säilyttänyt säyseytensä, mutta sen taistelijan luonne on alkanut myös herätä.


Kahdessa pennussa on tietysti vähintään tuplavaiva, mutta on niistä myös toisilleen seuraa. On ollut mukava seurata Kaapon ja Manun touhuja ja yhteisiä telmimishetkiä. Nyt, kun pentuja on enää yksi, voimme alkaa kouluttaa Manua ihan eri tavalla. Tämmöistä kahden pennun yhtäaikaista etuoikeutta ei varmasti toista kertaa elämässä tule vastaan, koska tieten tahtoen en kahta pentua ottaisi yhtä aikaa.


Olemme nauttineet kovasti Kaapon mukavasta seurasta, ja oli hienoa saada pitää sitä täällä meillä. Ikävähän meillä sitä tulee, mutta onneksi Kaapo pääsi hyvään kotiin.


Siispä hyvää matkaa, Kaapo!13 kommenttia:

 1. Ui jui...osaan kuvitella tunteen. On ne vaan niin suloisia ja näihin mokomiin kun kiintyy, ovat aivan täys valtaisia perheenjäseniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne vain on valloittavia nuo elukat. Onneksi meille sentään jäi Manu :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mullekin tuli ihan tippa silmään...ihania kuvia ollu sulla noista pennuista ja ne ryhmäkuvat..voi apua miten suloisia!Kaapo on saanu rohkeutta ja on varmaan nyt valmis uuteen kotiin!
   terkut blogisi innokkaalta lukijalta Kiisulta

   Poista
  2. Kaapo on kyllä hirvittävä ressukka! Ei se raasu arvannutkaan, että sitä odottaa kokonaan uusi koti. Varmasti sillä kuitenkin hyvin menee, kunhan se ensin tottuu uuteen paikkaan. Kakat se oli ainakin vääntänyt sisälle heti saavuttuaan, eli hyvältä vaikuttaa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juuri kylvystä tulleena! On se söppänä, aivan kuin mini-Elmo.

   Poista
 4. Mukavaa matkaa Kaapolle uuteen kotiin. Meillä vietettiin eilen mummolan Pinja koiran 2vee synttäeitä, olipas Pinja järjestänyt meille kivat juhlat.
  Aamupäivä meni suurkirpparilla kierrellessä ja huh hei että siellä oli tosissaan porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellä ilmeisesti oli karsea ryysis! Kuulostaa kauhealta tapahtumalta :D Meidänkin oli tarkoitus mennän siellä piipahtamaan, mutta eihän me ehditty.

   Poista
 5. Voih...varmasti vaikea luopua Kaaposta♥ Manukin varmasti ikävöi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Manu on vaikuttanut siltä, että se ikävöi kaveriaan. Eilen illalla se pyöriskeli koko ajan jaloissa ja vaati huomiota. Tänään sillä on selkeästi ollut leikkikaverista pulaa.

   Poista
 6. Voi, varmasti haikea tunne luopua pienestä pennusta, vaikka asia olisikin ollut tiedossa alusta asti. Onneksi koti ei jäänyt kokonaan koirattomaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sentään jääty koirattomiksi! Manu saa nyt pysyä pikkupentuna vuositolkulla, että on koko ajan pikku taapero rapsutettavana :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!